Obavijesti

Sport

Komentari 58

Drastična kazna Rebiću! Zbog crvenog ga nema pet utakmica

Drastična kazna Rebiću! Zbog crvenog ga nema pet utakmica
2

Hrvatski reprezentativac i trenutačni igrač AC Milana pocrvenio je na utakmici Europske lige između svoga tadašnjeg kluba Eintrachta i Strasbourga (3-0), a tek je sada saznao dodatnu kaznu uz crveni karton...

Ante Rebić isključen je na utakmici Europske lige između njegovog tadašnjeg kluba, frankfurtskog Eintrachta i francuskog Strasbourga (3-0) igranoj u kolovozu nakon grubog starta na golmana Matza Selsa i vrijeđanja službene osobe. Zbog toga mu je UEFA odredila čak pet europskih utakmica suspenzije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Rebić je tada, u želji da dođe do lopte nogom po koljenu zakačio gostujućeg vratara Selsa, a sudac Grinfeld mu je pokazao izravni crveni karton.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Međutim, Rebićev sadašnji klub, AC Milan suspendiran je iz europskih natjecanja na godinu dana zbog kršenja financijskog fair-playa tako da ove sezone neće osjetiti kaznu. Ipak, mogli bi osjetiti posljedice kazne sljedeću sezonu, ako se kvalificiraju u neko od (tada će biti) tri europska natjecanja pod okriljem UEFA-e..

Naime, Rebić će ju morati odraditi bez obzira na klub u kojemu tada bude, a podsjetimo, s Milanom je tek ove sezone potpisao dvogodišnji ugovor o posudbi. 

Osim kazne za Rebića, UEFA je odlučila i da će Commerzbank-Arena u sljedećoj utakmici europskog natjecanja koja se na njoj bude igrala biti zatvorena zbog navijačkih nereda.