Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Uefa Liverpoolu dala luksuznu svlačionicu, Spursi jako ljuti...

Naime, organizacijski odbor odlučio je da će Liverpoolovi igrači biti smješteni u domaćoj, a Tottenhamovi u gostujućoj svlačionici na Wanda Metropolitani gdje će se 1. lipnja odigrati finale Lige prvaka

Foto: screenshot/twitter
28 komentara

Englesko prvenstvo je gotovo, a Uefa užurbano priprema dekor za veliko finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama na Wanda Metropolitani 1. lipnja.

Oba tabora pripremaju se u miru i tišini, a stvar je malo 'zakuhala' Uefa. Naime, organizacijski odbor odlučio je da će Liverpoolovi igrači biti smješteni u domaćoj, a Tottenhamovi u gostujućoj svlačionici. Inače, Wanda Metropolitano velebni je stadion španjolskog prvoligaša Atletico Madrida, a otvoren je prošle sezone.

Naravno, nije to sjelo Spursima jer ipak je domaća svlačionica opremljenija, bolja i komfornija. Ta situacija zbunila je i navijače londonskoga kluba kojima nije jasno kako je baš Tottenhamu dodijeljena lošija svlačionica.

Zbog pritiska javnosti Uefa je odlučila objasniti svoju odluku.

Organizatori ovog finala su razgovarali s policijom i osiguranjem stadiona, te su zbog sigurnosnih razloga donijeli ovakvu odluku.

Naime, ulaz u svlačionicu domaće momčadi nalazi se na tribini na kojoj će biti Liverpoolovi navijači, a gostujuća na kojoj su pristalice Tottenhama. Zbog sigurnosnih razloga donijeli su odluku da promijene momčadi u svlačionicama, pa je tako domaća i luksuznija svlačionica pripala 'redsima'.

Ipak, za očekivati je da će se iz Uefe potruditi kako bi i igrači Tottenhama dobili sav mogući komfor. 

Naši partneri pišu
Message