Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Uefa prijeti: Rusi i Englezi, još jedan incident i letite s Eura!

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasizma i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren postupak

England v Russia - EURO 2016 - Group B
Foto: JEAN-PAUL PELISSIER
27 komentara

Uefa je upozorila engleski i ruski nogometni savez da će ih nakon prvog sljedećeg incidenta izbaciti s Europskog prvenstva! Od četvrtka traju neredi u Marseilleu gdje su u istoj skupini Engleska i Rusija.

Prema zadnjim informacijama, dvojica engleskih navijača bore se za život.

Neredi su počeli s engleskim navijačima koji su provocirali lokalno stanovništvo u gradu. Već drugi dan stigli su i Rusi koji su, zajedno s nekim frakcijama Marseilleovih navijača napali engleske navijače. 

Rusi su napravili kaos i na dan utakmice Engleske i Rusije. Napadali su brojnije engleske navijače, a dvojicu su gotovo ubili nakon što su im skakali po glavama dok su ovi bili na podu.

Ruski huligani počelu su nerede i nakon utakmice u Marseilleu, na tribinama, gdje su bakljama gađali engleske navijače i potom ih napali.

Uefa otvorila postupak protiv Rusije

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasističkog ponašanja navijača i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren nikakav postupak iako su i njihovi navijači radili probleme u Francuskoj.

- Uefa je ogorčena odvratnim ponašanjem navijača u Marseilleu. Zabrinuti smo zbog incidenata koji su se dogodili na Velodromeu. Takvo ponašanje je nedopustivo i neprihvatljivo u nogometu - objavila je krovna nogometna organizacija.

 

 

Tema: Europsko nogometno prvenstvo: Francuska 2016.

Message