Obavijesti

Sport

Komentari 27

Uefa prijeti: Rusi i Englezi, još jedan incident i letite s Eura!

Uefa prijeti: Rusi i Englezi, još jedan incident i letite s Eura!
6

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasizma i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren postupak

VIDEO

Uefa je upozorila engleski i ruski nogometni savez da će ih nakon prvog sljedećeg incidenta izbaciti s Europskog prvenstva! Od četvrtka traju neredi u Marseilleu gdje su u istoj skupini Engleska i Rusija.

Prema zadnjim informacijama, dvojica engleskih navijača bore se za život.

Neredi su počeli s engleskim navijačima koji su provocirali lokalno stanovništvo u gradu. Već drugi dan stigli su i Rusi koji su, zajedno s nekim frakcijama Marseilleovih navijača napali engleske navijače. 

Rusi su napravili kaos i na dan utakmice Engleske i Rusije. Napadali su brojnije engleske navijače, a dvojicu su gotovo ubili nakon što su im skakali po glavama dok su ovi bili na podu.

Ruski huligani počelu su nerede i nakon utakmice u Marseilleu, na tribinama, gdje su bakljama gađali engleske navijače i potom ih napali.

Uefa otvorila postupak protiv Rusije

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasističkog ponašanja navijača i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren nikakav postupak iako su i njihovi navijači radili probleme u Francuskoj.

- Uefa je ogorčena odvratnim ponašanjem navijača u Marseilleu. Zabrinuti smo zbog incidenata koji su se dogodili na Velodromeu. Takvo ponašanje je nedopustivo i neprihvatljivo u nogometu - objavila je krovna nogometna organizacija.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna