Obavijesti

Sport

Komentari 50

Uefa se naklonila Liviju: 'Pa je li ovo najbolja obrana sezone?'

Uefa se naklonila Liviju: 'Pa je li ovo najbolja obrana sezone?'
2

Čudesnu obranu Dominik Livaković je napravio protiv Atalante. Zapata je pucao sa sedam metara, golman Dinama je već bio u padu, ali uspio se podignuti i nevjerojatni refleksom obraniti udarac napadaču Atalante...

VIDEO

Je li ovo obrana sezone?

Pita se UEFA na svom službenom Instagram profilu uz snimku nevjerojatnog poteza Dominika Livakovića na utakmici Dinama i Atalante.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Dinamo je talijansku momčad ispratio kući s četiri gola u mreži tako pobjedom ušao u novu sezonu Lige prvaka, raspoloženim pucačima pridružio se sjajni Livaković protiv kojeg inače opasni napadači Atalante nisu imali apsolutno nikakve šanse.

Čudesnu obranu Livaković je upisao u 74. minuti, a zaustavio je udarac Duvana Zapate. Robusni Zapata je prošao Emira Dilavera i krenuo sam na hrvatskog reprezentativnog golmana, ali se nevjerojatni Livaković uspio 'iskoprcati i obraniti. Već je bio u padu, a onda u posljednji trenutak lijevom rukom skrenuo loptu i zaustavio je bombu opucanu sa sedam metara.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Liviju se tako naklonila i Uefa koja je prepoznala talent i znanje koje posjeduje mladi golman Dinama. I prošle i ove sezone nevjerojatan je na golu 'modrih', a naravno da to nije promaklo europskim klubovima koji su ga već od ove sezone htjeli vidjeti u svojim redovima, no Dinamo je odbijao sve ponude, a i sam Dominik je želio ostati na Maksimiru.

U travnju je pozornost na njega skrenuo i veliki Iker Casillas, kada je na svom Twitteru objavio da pozorno prati golmana Dinama.

- Livaković igra u Dinamo Zagrebu. Ima 24 godine i jako je zanimljiv - napisao je Casillas, a kada te prepozna jedna takva golmanska legenda, onda je jasno da je riječ o izvanserijskoj kvaliteti.

Livi je i ove godine nastavio sjajno braniti, postao je jedinica u hrvatskoj reprezentaciji, a vrijednost prema Transfermarktu mu je porasla na osam milijuna eura. Može li bolje? Što se tiče njega, mislimo da i može, jer kako dečko brani, samo mu je nebo granica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani