Obavijesti

Sport

Komentari 142

Dejan Lovren otpao je za Euro?!

Dejan Lovren otpao je za Euro?!

Dejan Lovren imao je problema u Zenitu gdje je preskočio završnicu sezone, a čini se kako lider hrvatske obrane nije potpuno riješio svoje zdravstvene probleme...

VIDEO

Današnji dan nije donio puno zadovoljstva u redove hrvatske nogometne reprezentacije, popodnevni trening preskočio je Dejan Lovren. I to prilično iznenađujuće, no čini se kako njegovi problemi s ozljedom koljena koju vuče još iz Zenita nisu tako blage naravi. 'Vatreni' su u Rovinju u 18 sati izašli na trening, a Dejan Lovren je ostao u hotelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Rovinju

Pokretanje videa...

Pripreme za Euro u Rovinju 06:16

Zlatko Dalić odmah se vidno zabrinuo, a postoji mogućnost da lider i snažni oslonac hrvatske obrane propustiti i kompletno Europsko prvenstvo. Hrvatski izbornik odmah je poručio kako je "stanje prilično ozbiljno", te da će do utorka (kada je i zadnji dan prijava za Euro) vidjeti kakvo je stanje s hrvatskim braničem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao, ponovila se i vidjet ćemo kakva je situacija. Morat će na pregled, treba vidjeti kako će biti, nadam se da će sve završiti dobro. Moramo biti optimisti, ali i oprezni. Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se, zaista je jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol - rekao je izbornik, i ostavio ipak tračak nade:

- Nije sve gotovo. Odluku odgađam do utorka, kad je zadnji rok za prijavu igrača Uefi.

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija

Dejan Lovren skupio je 64 nastupa za 'vatrene', briljirao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a sada se bori s neugodnom ozljedom. Zbog tih je problema s ligamentom koljena Lovren propustio finiš prvenstvene sezone, a vrlo vjerojatno će propustiti i Europsko prvenstvo.

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija

No nada i dalje postoji, barem do utorka kada će Zlatko Dalić Uefi poslati konačni popis igrača za svoje drugo veliko natjecanje...

Tko će na stopera?

Problema s ozljedom ima i Filip Uremović koji je počeo trenirati odvojeno u Zagrebu (na pretpozivu je), ali daleko je od forme za veliko natjecanje.

- Nije dobra situacija s Uremovićem i mislim da neće moći na Euro. Previše bi izostao s priprema i nema smisla. Šteta, vjerujem da bi nam dobro došao jer bi pokrivao nekoliko pozicija u obrani - kaže Dalić.

I njega će Dalić čekati do zadnjega, a na stoperskim pozicijama ostaju mu Duje Ćaleta-Car, Domagoj Vida, Mile Škorić i Joško Gvardiol, kojega je planirao koristiti kao beka. Na pretpozivu je ostao Marin Pongračić koji je bez utakmice više od mjesec dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...