Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Uh... Kao da izlaziš s tipom koji je pušiona i moraš ga se riješiti'

'Uh... Kao da izlaziš s tipom koji je pušiona i moraš ga se riješiti'
9

Najbolja tenisačica svih vremena nije mogla završiti meč dva poena od pobjede pa je za pobjedu okrivila umor i iznijela zanimljivu usporedbu. Godine su tu i nakon korona-pauze je baš i ne ide

VIDEO

Vodila je 7-5, 5-3 i imala 30-0 na servisu protiv 13 godina mlađe Marije Sakkari i to se činilo kao završena priča. Ali i osvajačica 23 Grand Slama Serena Williams (38) pokazala je koliko je (ženski) tenis često prevrtljiv.

Amerikanka je izgubila drugi set u tie-breaku 7-5, a treći glatko 6-1 i ispala u trećem kolu WTA Cinccinatija, koji se igra na terenima US Opena. Od meča u kojem je imala sve u svojim rukama postala je neprepoznatljiva.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Serena udara

Pokretanje videa...

00:44

- Mislim da mentalno ne pomaže kad znaš da je meč gotov, da si ga dobio i noge su ti umorne, a onda postaješ još umorniji. Bila sam u lošoj situaciji - rekla je Serena nakon poraza u New Yorku pa iznijela zanimljivu usporedbu:

- To je kao da si na spoju s dečkom koji je pušiona. Upravo mi se to dogodilo. Kao da sam se morala riješiti tog dečka. Nema smisla i frustrirajuće je.

Nakon šestomjesečne stanke zbog pandemije korona virusa Serena nema previše razloga za optimizam nekoliko dana uoči lova na 24. veliki turnir, čime bi se izjednačila s rekorderkom Margaret Court. Svih pet mečeva od povratka igrala je u tri seta, a izgubila dva.

Tennis: Western & Southern Open

- Teško je igrati kako sam igrala i ostati pozitivan. Igrati devet sati u jednom tjednu je previše. Inače ne igram tako dugo. Trebala sam pobijediti i nema izlika. Bilo je teško, ali imala sam toliko prilika za pobjedu. Moram pronaći način kako pobjeđivati u takvim mečevima - rekla je mlađa sestra Williams.

Što se Sakkari tiče, 23. igračice na WTA ljestvici, u četvrtfinalu je kasnije u srijedu očekuje Britanka Johanna Konta.

- Ponosna sam što sam pobjednički završila takav meč, pokazala sam mentalitet i borbeni duh - rekla je Maria, pokušavajući prikriti činjenicu što je do pobjede najviše došla neprisiljenim pogreškama favorizirane protivnice, njih čak 58.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica