Obavijesti

Sport

Komentari 8

Uhitili bivšeg igrača Arsenala! Eboue izazvao požar i prijetio

Uhitili bivšeg igrača Arsenala! Eboue izazvao požar i prijetio
1

Bivši branič i zvijezda Arsenala Emmanuel Eboue prevezen je u subotu navečer u policijsku postaju u sjevernom Londonu zbog sumnji da je pokušao podmetnuti požar

VIDEO

Uhićena je bivša zvijezda nogometnog kluba Arsenal - Emmanuel Eboue. Bivši branič 'topnika' prevezen je u policijsku postaju u sjevernom Londonu. Iz policije su izjavili da je pritvoren zbog sumnje o pokušaju podmetanja požara i prijetnji.

Prijatelji i obitelj zabrinuti su mentalno i emocionalno stanje bivšeg reprezentativca Bjelokosne Obale. U strahu su jer smatraju da si ne može priuštiti niti odvjetnika, nakon što je potpuno ostao bez novca zbog neuspjelog žalbenog postupka na razvod.

- Policija je, istražujući navodni požar koji se dogodio u Enfieldu u subotu, 30. lipnja, oko 17 sati u subotu, 7. srpnja, uhitila 35-godišnjeg muškarca, kojeg se sumnjiči za podmetanje požara i prijetnje - stoji u izjavi policije.

- Prevezen je u policijsku postaju sjeverni London gdje ostaje do daljnjega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U dresu Arsenala je nastupio 214 puta između 2004. i 2011., nakon čega je igrao za Galatasaray. Za Sunderland je potpisao 2016. godine, ali je iste godine otišao bez da je upisao ijedan nastup.

Već se prije pisalo o njegovom lošem financijskom stanju, a prošlog Božića je u intervjuu za Sunday Mirror priznao da je nakon razvoda ostao beskućnik.

VIDI OVO: 13 osjećaja nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu