Obavijesti

Sport

Komentari 8

Umro je uoči rođenja djeteta, a svoju smrt gotovo je predvidio

Umro je uoči rođenja djeteta, a svoju smrt gotovo je predvidio
1

TRAGIČNA SUDBINA Tiote je bio pravi radnik na terenu i vesela osoba. Iza sebe ostavlja tri žene i troje djece. Četvrto je trebao dobiti ovih dana, ali to na veliku žalost, nije uspio doživjeti...

VIDEO

U ponedjeljak je nogometni svijet ostao u šoku nakon što su brzinom munje stigle užasne vijesti iz Kine. Poznati igrač iz Obale Bjelokosti Cheick Tioté, umro je u 30. godini života. Kolabirao je na treningu svog Beijing Enterprisesa i nažalost, njegov se život nešto kasnije u bolnici nije mogao spasiti.

VIDEO

Uoči kobnog treninga dopisivao se putem WhatsAppa s bivšim suigračem iz Newcastlea. Demba Ba otkrio je sadržaj poruka u kojem mu je Tioté napisao:

- Allah nas može učiniti velikim na nebu, ne u ovom životu - poruka je Cheicka Dembi. Kao da je nesretni Tioté predosjećao...

Tioté je u središte pažnje engleskih tabloida stigao prije tri godine. Naime, sa svojom prvom ženom Madah imao je dvoje djece, a u rujnu 2014. saznalo se kako je u svom Abidjanu oženio i drugu ženu, Laeticiu Doukrou. Kada je Madah sve saznala, toliko joj je pozlilo da je završila u bolnici. 

U početku se pravdao kako je to po njemu sasvim u redu, ali kasnije se predomislio pa završio vezu sa Laeticiom. Bivša ljubavnica Nikki Mpofu otkrila je iste godine kako je dobila dijete s Tioteom.

Tioté je bio musliman, a prema islamskom zakonu dopušteno je imati četiri žene. Ovih je dana po četvrti put trebao postati otac...

Nije bio tek 'jedan od', običan igrač. Krasila ga je agresivnost na terenu, daleko je on bio od umjetnika s loptom.

Doduše, znao je zapapriti i koju golčinu, poput ovog Arsenalu prije šest godina.

VIDEO

Bio je dobro društvo. I više nego. Pa nisu se uzalud žene 'lijepile' za njega, bez obzira na novac i slavu. Navijači su uvijek obožavali požrtvovne igrače poput njega, a još ako se na to doda veseo karakter kakav je krasio Cheicka, onda je to bila osoba za pamćenje.

- Sve vrijeme koje sam surađivao s njim bilo je izvrsno. On je bio veliki profesionalac, posvećen nogometu i povrh svega, sjajan čovjek - rekao je aktualni trener Newcastlea Rafa Benitez.

- Cheick je bio jedan od najboljih igrača koje smo imali gledano po osobnosti. Imao je luckasti smisao za humor, ma, bio je prava klasa. Nedostajat će nam - rekao je legendarni igrač Newcastlea Peter Beardsley pa nastavio:

- Obožavao je trenirati, bio je baš pravi uzor mlađim igračima. Volio je čvrstu igru, nije bio pregrub, ali znao je agresivno pristupiti. Čim bi vidio loptu, išao bi po nju u duelu. Ali... Njegov osmijeh! Bio je briljantan, podizao je svlačionicu njime. Ispunjavao nas je veseljem - završila je legenda 'svraka' o tragično preminulom veznjaku.

Kao da ovaj lipanj nije već bio dovoljno 'crn' kroz povijest. Krajem mjeseca je i tužna obljetnica smrti Kamerunca Marca Viviena-Foea. On je preminuo za vrijeme utakmice svoje reprezentacije na Kupu Konfederacija 26. lipnja 2003.

Poput Tiotéa, bio je veliki radnik, omiljen u svim nogometnim sferama. Tragično je preminuo u 28. godini života... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica