Obavijesti

Sport

Komentari 109

Evo kako su Kauboji u drugoj brzini ostavili Čile na minus 15

Evo kako su Kauboji u drugoj brzini ostavili Čile na minus 15
7

LAKŠI TRENING ODRAĐEN Hrvatska je pobijedila Čile 37-22 u Rouenu te tako očekivano upisala dva boda. Igrač utakmice je Lovro Mihić koji je zabio osam golova iz osam pokušaja

VIDEO

Hrvatska je odradila lakši trening u Rouenu pobijedivši Čileance 37-22. Tako smo na najbolji mogući način najavili 'finale' skupine, odnosno borba za prvo mjesto protiv Njemačke koje je na rasporedu u petak od 17 i 45. 

Sreću nam donose sestre Bonaventura

Ponovo su nam sudile sestre Bonaventura, Julie i Charlotte. Donijele su nam sreću protiv Bjelorusa, pa se ta tradicija proširila i na utakmicu protiv južnoameričkog doprvaka Čilea.

Ono što je stručni stožer na čelu s izbornikom Željkom Babićem i zacrtao, ostvarilo se. Odmorio je niz važnih prvotimaca, prije svih onog kojem je odmor od neprocjenjive važnosti - Domagoja Duvnjaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Konačno, utakmica bez ikakvog stresa. Kontrolirali su Kauboji događanja od prve do posljednje sekunde. Naša mlada momčad koju su predvodili Lovro Jotić, Josip Božić Pavletić i Lovro Mihić već je poslije 20 minuta imala osam golova razlike.

Čudesni Barrientos spasio Čileance od potopa

Do kraja poluvremena ta je prednost mogla i narasti, no ispriječio se fantastični golman Čilea Felipe Barrientos koji je obranio osam od deset udaraca naših igrača. U jednoj je prilici Barrientos napravio čudo! Trčao je s klupe na prazan gol i uspio zatvoriti zicerčinu Božiću-Pavletiću.

Gol je bio prazan, no onda se ukazao sjajni golman protivnika. Na poluvrijeme je otišao uz 80% obrana što je apsolutni raritet.

Nepogrešivi Lovro Mihić

U nastavku niti on nije mogao stati na kraj razigranim Kaubojima koji su bili rastrčani i raspucani. Prednost je rasla i rasla, a od igrača iz drugog plana najbolje je priliku iskoristio fenomenalni Lovro Mihić koji je imao 8/8. 

Pet golova postigao je Lovro Jotić, a po četiri Marko Mamić, Željko Musa i Josip Božić Pavletić. Ivan Stevanović je od 23 šuta zaustavio njih 11, a uspio je postići i pogodak kad su Čileanci povukli vratara na klupu. 

Strijelce Čilea predvodili su Erwin Feuchtmann i Esteban Salinas sa po četiri pogotka. Felipe Barrientos je završio dvoboj s 10 obrana od 26 udaraca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...