Obavijesti

Sport

Komentari 5

Urnebesni Modrić vratio se u djetinjstvo: Ludovao u igraonici prije novog priznanja Fife...

Urnebesni Modrić vratio se u djetinjstvo: Ludovao u igraonici prije novog priznanja Fife...

Uoči početka dodjele nagrade u Parizu, Modrić i Thibaut Courtois otišli su na dječji rođendan. Sin Federica Valverdea slavio je rođendan u igraonici, a realovci su se, sudeći prema fotografijama, itekako dobro zabavili

VIDEO

Argentinski reprezentativac Lionel Messi u ponedjeljak navečer u Parizu je osvojio Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37) u tom izboru završio na četvrtom mjestu. 

Pokretanje videa...

Tajni jelovnici šampiona 01:14

Modrić je bio i jedan od nogometaša u najboljoj momčadi svijeta prema krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji Fifi, a najbolje su birali upravo nogometaši. 

Propustili ceremoniju zbog utakmice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na završnoj ceremoniji dodjele Fifine nagrade 'The Best' nitko od igrača Real Madrida nije istoj prisustvovao jer su ostali u Madridu kako bi se pripremili za prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja protiv Barcelona koja se igra u četvrtak s početkom u 21 sat. 

Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid

Uoči početka dodjele nagrade u Parizu, Modrić i Thibaut Courtois otišli su na dječji rođendan. Sin Federica Valverdea slavio je rođendan u igraonici, a realovci su se, sudeći prema fotografijama, itekako dobro zabavili. 

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije i snimke na kojima se vidi da Modrić i Courtoisa bezbrižno guštaju poput male djece. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...