Obavijesti

Sport

Komentari 0

US Open: Čilić debitirao pobjedom u pet setova

US Open: Čilić debitirao pobjedom u pet setova
1

U svom prvom nastupu na US Openu u karijeri Marin Čilić prošao je težak test pobijedivši Francuza Juliena Benneteaua u pet setova

VIDEO

Hrvatski tenisač Marin Čilić pobijedio je Juliena Benneteaua 4-6, 7-5, 6-3, 6-7(7), 6-2 u prvom kolu newyorškoga Grand Slam turnira.
Čak 260 minuta trajala je drama na terenu broj četiri. U debiju na US Openu Marin je mogao mnogo lakše završiti meč protiv 57. tenisača svijeta, međutim Francuz je izvukao četiri meč-lopte u četvrtom setu...
Benneteau je na početku meča odmah uzeo break i poveo 2-0. To je bilo dostatno za prvi set, a u drugom su setu, u stilu tenisačica, stalno izmjenjivali breakove. Marin je na kraju uspio sačuvati servis i s još jednim breakom uzvratio Francuzu.
U trećem setu Čilić je odmah poveo 2-0 i osvojio set, a u četvrtom je Julien poveo 5-1. Ali Marin se nije predavao te je vratio breakove zaostatka, a potom je u nastavku seta, u tie-breaku, imao četiri meč-lopte.
Psihičku snagu Čilić je pokazao u petom setu, u kojem ni tri propuštene meč-lopte nisu utjecale na igru. Dominirao je, breakom pobjegao na velikih 5-2 i proslavio pobjedu za proboj u drugo kolo.
A ondje će igrati protiv Amerikanca Robbyja Gineprija, bivšeg polufinalista turnira (2005). Protiv šest godina starijeg tenisača Čilić nije odigrao niti jedan službeni meč. Ginepriju je ovo deveti nastup na US Openu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu