Obavijesti

Sport

Komentari 48

Ušao umjesto Kove pa zabio u 96': Mourinha držali zaštitari!

Ušao umjesto Kove pa zabio u 96': Mourinha držali zaštitari!
1

Chelsea se tako spasio prvoga poraza, Mourinho ipak nije slavodobitno napustio 'svoj' Stamford bridge. Ali je zato odradio 'počasni krug' pokazujući tribinama kako je triput ovdje bio prvak

VIDEO

Igrala se 96. minuta velikog derbija, David Luiz pogodio je stativu, a odbijenu je loptu Ross Barkley ugurao u mrežu! Bio je to gol za 2:2, kojim je engleski reprezentativac i Kovačićeva zamjena spriječio prvi Chelseajev poraz u sezoni.

>>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Jose Mourinho skočio je s klupe nakon provokacije, slavlja ispred njegova nosa, jednog od Sarrijevih pomoćnika, pa su ga gromade od zaštitara držale da ne uđe u tunel u fizički sukob!

Tako je dramatično završio okršaj Chelseaja i Manchester Uniteda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na dan velikog derbija engleski su mediji prenijeli kako je Anthony Martial nezadovoljan i inzistira na odlasku s Old Trafforda. 

Odgovor? Mladi (22) je Francuz zabio dva gola na Stamford Bridgeu i donio Unitedu veliki bod. Zamalo i pobjedu.

Maurizio Sarri pomalo je iznenadio stavljanjem Alvara Morate u prvu postavu.

Tu je počeo i Mateo Kovačić , dok je N'Golo Kante upisao svoj stoti nastup za Chelsea. I to protiv suparnika protiv kojeg je zabio prvi gol.

Prvi je udarac na gol uputio Kovačić, u trećoj minuti, ali završio je u bloku, kao u onaj Kantea u četvrtoj.

Willian je imao slobodan udarac u desetoj minuti na goitovo idealnoj poziciji - malo iskosa na 17 metara, ali pucao je preko gola.

U 21. minuti Chelsea je poveo! Willian je ubacio iz kornera, a Rudiger je pobjegao čuvaru Pogbi i glavom pogodio s pet metara.

United je i u osmoj od devet utakmica ove sezone promio gol, dok je lani u prvih devet puta sedam puta sačuvao mrežu netaknutom.

Rashford je pobjegao u 34. minuti, Hazard ga je pokosio za žuti karton, no iz tog slobodnjaka Matin je pokušaj očistio baš Hazard.

Chelsea je nastavio pritiskati, Shaw je pogriješio, Morata pucao pokraj gola,Willian nije uspio primiti Jorginhovu dugu loptu...

Morata je u 47. minuti dobio Jorginhovu loptu i okrenuo Smallinga, no De Gea ga je zaustavio. Pa su Hazard i Luiz zaprijetili, a onda United stupa na scenu.

U 54. Luiz spušta loptu na nogu Mati, čiji udarac sjajno brani Kepa, ali u 55.Martial zabija za 1:1!

Obrana plavih nije uspjela očistiti i Martial je iz blizine to iskoristio.

Potom u 57. Pogbin udarac odlazi preko gola, u 66. David Luiz je pucao jako blizu vratnice, u 69. Sarri je izvadio Kovačića (ušao Barkley), a u 71. De Gea je odlično zaustavio Kanteov pokušaj iskosa.

Da bi u 73. minuti Anthony Martial donio preokret! Sjajno je pogodio donji kut s ruba šesnaesterca za 1:2!

Kepa je zaustavio Herrerin pokušaj u 80. minuti, a Lindelof je blokirao Hazarda u 81. pa je ostalo 1:2.

Do 96. minute i opisane drame! Chelsea se tako spasio prvoga poraza, Mourinho ipak nije slavodobitno napustio 'svoj' Stamford bridge. Ali je zato odradio 'počasni krug' pokazujući tribinama kako je triput ovdje bio prvak... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu