Obavijesti

Sport

Komentari 19

USKOK će nastaviti ispitivanje Pralije: Sumnjiv susret 3. kola

USKOK  će nastaviti ispitivanje Pralije: Sumnjiv susret 3. kola
7

Bivši sportski direktor Splita Nenad Pralija (41) u četvrtak se u pratnji policije pojavio pred Županijskim sudom u Zagrebu. Čeka hoće li se braniti iz pritvora ili sa slobode

VIDEO

Nakon noći provedene u pritvoru USKOK će nastaviti s ispitivanjem bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca i sportskog direktora RNK Split Nenada Pralije (41). Tada će USKOK odlučiti hoće li za njega tražiti jednomjesečni istražni pritvor ili će ga pustiti da se brani sa slobode. 

Odluka bi trebala biti poznata nakon odluke Županijskog suda u kojem se Pralija pojavio u četvrtak u poslijepodnevnim satima u pratnji policije.

Pralija je uhićen u srijedu ujutro zajedno s tajnikom kluba Špirom Barbarićem te knjigovotkinjom Snježanom Blažević. Sumnjiči ih se za davanje mita i zlouporabu položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju. 

Praliju brani Ljubo Pavasović Visković, inače član Nadzornog odbora Hajduka.  Nakon što je Pralija dao iskaz njegov odvjetnik rekao je okupljenim novinarima:

Praliju terete za zloupotrebu ovlasti u gospodarskom poslovanju isključivo vezano uz RNK Split i za davanje mita. Djela koja mu se stavljaju na teret datiraju od 2007. godine.

I dok su Nenad Pralija i Snježana Blažević iznijeli svoju obranu, prema nekim izvorima Špiro Barbarić branio se šutnjom. Odvjetnik Snježane Blažević rekao je kako će se njegova klijentica u nastavku istrage braniti sa slobode.

Pralija je navodno "pao" nakon što je o njegovim ilegalnim aktivnostima progovorio nedavno uhićen bivši tajnik NK Karlovca Neven Šprajcer. 

Večernji list piše da je namještena utakmica 3. kola između Karlovca i Splita odigrana 7. kolovoza 2011. godine, a završila je 3-1 pobjedom Splita. Izvještaji s te utakmice govore o sumnjivoj nezainteresiranosti karlovačke obrane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba