Obavijesti

Sport

Komentari 12

Utakmica je otkazana zbog kladionice: Zvali su igrače!

Utakmica je otkazana zbog kladionice: Zvali su igrače!
1

Cijeli jučerašnji dan stizali su pozivi našim igračima i osoblju. Kontaktirali su ih preko društvenih mreža, iz cijelog svijeta i poruke su bile uglavnom: 'Sretno, nadamo se da ćete izgubiti, rekao je predsjednik Eskilstune...

VIDEO

Razdoblje korona virusa i prekid svih prvenstava teško je pao mnogim sportašima, ali i kladioničarima. Nakon jutarnje kave i doručka na red dođe i ponuda, a ono na njoj od europskih liga samo bjeloruska, a tu se nađe i pokoja egzotična poput Ruande, Gvatemale, Nikaragve, prijateljska utakmica između klubova iz sedme i osme švedske lige... Čekaj, što?

Kladionice se doslovno hvataju za slamku spasa pa su tako u nedostatku sportskih događaja u ponudu uvrstili i prijateljsku utakmicu između Eskilstune, kluba iz sedme švedske lige te Nashulta koji se natječe u osmom razredu. Da vam bolje dočaramo, to bi bilo kao da se mi u Hrvatskoj okladimo na utakmicu između Svinjarevaca i Donjih čmrljevaca. 

Kako se kladionice hvataju za slamku spasa, isti je slučaj i kod kladioničara kojima je ovaj susret došao kao poklon. I onda su krenuli 'tipovi' na taj par iz cijelog svijeta, a nakon nekog vremena igrači i treneri počeli su dobivati čudne pozive s porukama 'nadamo se da ćete izgubiti'.

- Cijeli jučerašnji dan stizali su pozivi našim igračima i osoblju. Kontaktirali su ih preko društvenih mreža, iz cijelog svijeta i poruke su bile uglavnom: 'Sretno, nadamo se da ćete izgubiti'. Nastao je kaos oko nebitne utakmice - rekao je predsjednik Eskilstune Bengin Ozeran pa dodao:

- Odlučili smo otkazati utakmicu zbog sigurnosti igrača. Nikad ne znate što se može dogoditi nakon što su igrače kontaktirali razni ljudi. Čak su kontaktirali trenera u istoj diviziji u kojoj igramo kako bi provjerili kako igramo i kako smo igrali u prošlosti. Ljudi su čak kontaktirali s nekim od naših bivših igrača i pitali o našem startnom sastavu. Bilo je bolesno.

Razni kladioničari su doslovno opkolili mobitele igrača i trenera pa je na kraju utakmica otkazana. Njima manje stresa, a kladioničarima kvota 1 zbog otkazane utakmice...

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba