Obavijesti

Sport

Komentari 38

Utrpao hat-trick uz asistenciju Luke: Tko još misli o Ronaldu?

Utrpao hat-trick uz asistenciju Luke: Tko još misli o Ronaldu?
1

Zadnjih osam golova Reala postigao je Karim Benzema. Posljednji koji je uspio zabiti sedam golova zaredom za Real bio je Ferenc Puškaš davne 1962. godine. Benzema je izgurao Balea i preuzeo momčad u svoje ruke

VIDEO

Real Madrid slavio je 3-0 protiv Athletic Bilbaa u 33. kolu La Lige i tako došao na samo četiri boda od drugoplasiranog Atletico Madrida. Sva tri gola postigao je Karim Benzema i Santiago Bernabeu bacio u trans.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret, a u 76. minuti asistirao je Benzemi za drugi gol tako što ga je uposlio na drugu stativu ubačajem iz kornera.

Drskost i talent koje je Karim Benzema imao te 2007/08 pa zatim i sezonu kasnije, koje su mu, na kraju krajeva, priskrbile transfer iz Lyona u Real Madrid imalo je malo njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Cristiano Ronaldo u Hrvatskoj: Avionom sletio u Dubrovnik
Cristiano Ronaldo u Hrvatskoj: Avionom sletio u Dubrovnik

U velikoj rekonstrukciji Reala te godine on je bio jedna od glavnih uzdanica vrijedna 40-ak milijuna eura. On, Kaka, koji je u suzama napuštao Milan, te Cristiano Ronaldo, koji je u Real stigao tek nekoliko dana prije Benzeme.

'Kraljevi' su u velikoj smjeni uspjeli dovesti i Xabija Alonsa iz Liverpoola te je stavljen pečat na neki novi Real, koji je kasnijih godina harao Europom.

Ronaldo boravi u vili gdje su bili Jamie Foxx i Sophia Loren
Ronaldo boravi u vili gdje su bili Jamie Foxx i Sophia Loren

Od toga je prošlo 10 godina - Kaka je u mirovini, Xabi Alonso također, a Cristiano Ronaldo otišao je u Juventus. Karim Benzema jedini je ostao u Madridu i trenutno je uz Sergija Ramosa i Marcela najdugovječniji igrač Reala.

Deset godina je, više-manje, standardan član i prvi napadač najtrofejnije europske momčadi, no uvijek je nekako bio pod posebnim povećalom i kritikama nogometne publike.

Mnogi su zagovarali njegov transfer i dolazak brojnih napadača, ali Benzema je uspio preživjeti i Josea Mourinha, Carla Ancelottija, Rafaela Beniteza, onda i Zinedinea Zidanea pa i Julena Lopeteguija te Santiaga Solarija.

Samo skupo: Ovim je avionom Ronaldo stigao u Dubrovnik...
Samo skupo: Ovim je avionom Ronaldo stigao u Dubrovnik...

I premda je nakon odlaska Cristiana Ronalda glavni nositelj igre morao biti Gareth Bale, tu ulogu preuzeo je Benzema. Ove sezone prvi je strijelac Reala s 18 golova u La Ligi, a ukupno je u 18/19 postigao 27 pogodaka.

Zadnjih osam golova Reala postigao je upravo on i tako postavio novi rekord budući da nikom nikad tako nešto nije pošlo za nogom. Posljednji koji je zabio sedam golova zaredom za Real bio je Ferenc Puškaš davne 1962. godine.

Ronalda više nema, ali 'kraljevi' imaju probuđenog Benzemu. Dok ovako igra, tko još misli na Ronalda...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...