Obavijesti

Sport

Komentari 54

Uz bok legendi! Vlašić i Rooney najbolje su kupovine Evertona

Uz bok legendi! Vlašić i Rooney najbolje su kupovine Evertona
1

Počeo je u tri utakmice Premiershipa i sad će uskoro će uslijediti još više nastupa što će razveseliti navijače Evertona. Ima snagu i energiju, jedan je od rijetkih koji je do sada pokazao zašto je doveden, pišu Englezi

VIDEO

Everton je ove sezone potrošio 158 milijuna eura na nove igrače i očekivala se borba za europske pozicije Premiershipa, no nešto je pošlo po zlu.

Poslije samo devet gola klub iz Liverpoola nalazi se u zoni ispadanja na 18. mjestu uz dvije pobjede, dva remija i pet poraza! To je poslom platio menadžer Ronald Koeman, a Englezi su se bacili u analizu njegovih pojačanja minulog ljeta.

Najviše ocjene zaradili su legendarni Wayne Rooney i naš Nikola Vlašić kojeg je Koeman rotirao po raznim pozicijama. Od lijevog i desnog krila pa sve do srednjeg veznog. Niksi se sjajno adaptirao.

Počeo je u tri utakmice Premiershipa i sad će uskoro će uslijediti još više nastupa što će razveseliti navijače Evertona. Ima snagu i energiju, jedan je od rijetkih koji je do sada pokazao zašto je doveden u klub za 10,8 milijuna eura iz Hajduka, pišu Englezi o novom članu Vatrenih. Dobio je ocjenu 7/10.

WaynerRooney je jedna od svijetlih točki u klubu. Njegovi golovi bili su od presudne važnosti i možda bi bez njih stvari bile gore nego što su sada. Djeluje izolirano u napadu i nije baš direktna zamjena za Lukakua, ali može i dalje biti presudan faktor. Rooney je zaslužio ocjenu 7/10, baš kao i naš Nikola.

I Koeman je priznao kako se njegov sunarodnjak Davy Klaassen pati oko prilagodbe na život u Engleskoj. Nije opravdao svoju reputaciju, igra uglavnom u Europskoj ligi i to loše. Stoga, ocjena 3/10. Klaassen je plaćen Ajaxu 27 milijuna eura.

Najveća klupska investicija u povijesti je Islanđanin Gylfi Sigurdsson. Swansea je za playmakera dobila 49,4 milijuna eura i Englezi su ga označili jedno od najgorih pojačanja ovoga ljeta. S obzirom na cijenu, premalo je pokazao. Zapravo, jedino što je pokazao jest onaj čudesan gol na Poljudu protiv Hajduka... Nedostaje mu samopouzdanja i jako se pati u igri, zaključuju Englezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica