Obavijesti

Sport

Komentari 0

Uz Crnogorca došao Hrvat: 'Od pete godine želim biti golman'

Uz Crnogorca došao Hrvat: 'Od pete godine želim biti golman'
4

Novi golman Nexea, Dominik Kuzmanović, osvojio je nekoliko naslova prvaka u kadetima, zlatnu medalju na Europskom olimpijskom festivalu mladih i iz Dugog Sela stigao ravno do državnog viceprvaka

VIDEO

Hrvatski rukometni viceprvak Nexe priprema se za novu sezonu punom parom. Započeli su s treninzima popuštanjem striktnih epidemioloških mjera, a pristigla su i dva nova igrača koja će se truditi pokolebati Zagrebovu snagu i pokušati Slavonce postaviti na vrh domaćeg rukometa.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Pokretanje videa...

00:27

Novi golman u klubu je Dominik Kuzmanović (18), a na poziciji lijevog krila od sljedeće sezone navijači će pratiti Aleksandra Bakića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kuzmanović je rođen 2002. godine, a u Našice dolazi kao veliki talent i mlada nada hrvatskog rukometa iz  Dugog Sela u čijem je lokalnom klubu igrao cijelu svoju dosadašnju mladu karijeru. Može se pohvaliti i s nekoliko naslova prvaka Hrvatske u uzrastu kadeta te sa zlatnom medaljom osvojenom na prošlogodišnjem Europskom olimpijskom festivalu mladih u Azerbajdžanu.

Stepančić 3 godine u Szegedu, Dinamo zadržao CRO Hansena
Stepančić 3 godine u Szegedu, Dinamo zadržao CRO Hansena

- Već s pet godina sam krenuo na treninge s bratom i odmah sam znao da želim biti golman - prisjetio se Dominik za službenu stranicu kluba.

Novi grom! https://www.rknexe.hr/novi-golman-u-redovima-rk-nexe-dominik-kuzmanovic/

Objavljuje RK NEXE NašiceUtorak, 26. svibnja 2020.

Aleksandar Bakić (20) nešto je stariji, rođen je 2000. godine. Bakić je mladi perspektivni crnogorski reprezentativac kojemu će ovo biti prvi inozemni angažman. Prije tri godine Aleksandar je proglašen najboljim mladim igračem Crne Gore, a igrao je i za crnogorsku reprezentaciju na ovogodišnjem Europskom rukometnom prvenstvu.

Cindra, Dule, Štrlek, Šarac i Kuduz u All-star ekipi sezone?
Cindra, Dule, Štrlek, Šarac i Kuduz u  All-star ekipi sezone?
'Biramo između Irfana, Kljaića i Obrvana, ali neće biti stranac'
'Biramo između  Irfana, Kljaića i Obrvana, ali neće biti stranac'

- Potpis za Nexe je veliki korak u mojoj karijeri i izuzetno me veseli skorašnji dolazak u Našice - najavio je jedan od najboljih mladih crnogorskih rukometaša.

- Od samih rukometnih početaka uzor mi je bio Jonas Källman, švedski reprezentativac i igrač Pick Szegeda, a svakako moram spomenuti i nevjerojatnog Danca Casper Ulrich Mortensena. Dosta sam naučio prateći njihovu igru - rekao je Bakić.

Nešto ranije Nexe je doveo i Matea Rodina u svoje redove. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu