Sport

Komentari 11

Užasne scene: Francuz kolabirao na treningu Atletico Madrida!

Užasne scene: Francuz kolabirao na treningu Atletico Madrida!

Na snimci je vidljivo kako Dembele odjednom gubi svijest te se ruši, a prvih nekoliko trenutaka nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije, ali je ubrzo pozvana medicinska služba

Francuski napadač Moussa Dembele (24) srušio se tijekom treninga Atletico Madrida, a kamere su zabilježile nesvakidašnji prizor.

Dembele je trenirao s ostatkom momčadi koji su ostali u Madridu tijekom reprezentativnog ciklusa budući da u jakoj konkurenciji francuske reprezentacije još nije dočekao poziv izbornika Didiera Deschampsa, a za vrijeme istezanja dogodila se spomenuta situacija.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na snimci je vidljivo kako Dembele odjednom gubi svijest te se ruši, a prvih nekoliko trenutaka nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije, ali je ubrzo pozvana medicinska služba te se Francuz uspio pridići te sam napustiti teren. 

"Moussa Dembele je pretrpio lagani pad krvnog tlaka tijekom treninga i zato je isti napustio. Nadgledat će ga doktori, ali za sada je sve u redu", objavio je španjolski klub.

Na kraju je u vlastitom automobilu napustio kompleks Atletica, te je i sam potvrdio novinarima da se osjeća dobro i da nema razloga za brigu.

Dembele je u Atletico stigao ovog siječnja na posudbu do kraja sezone. Nije se nametnuo Diegu Simeonu pa je dosad zaigrao u tek četiri utakmice.

Najčitaniji članci