Sport

Komentari 11

Užasne scene: Francuz kolabirao na treningu Atletico Madrida!

Užasne scene: Francuz kolabirao na treningu Atletico Madrida!

Na snimci je vidljivo kako Dembele odjednom gubi svijest te se ruši, a prvih nekoliko trenutaka nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije, ali je ubrzo pozvana medicinska služba

Francuski napadač Moussa Dembele (24) srušio se tijekom treninga Atletico Madrida, a kamere su zabilježile nesvakidašnji prizor.

Dembele je trenirao s ostatkom momčadi koji su ostali u Madridu tijekom reprezentativnog ciklusa budući da u jakoj konkurenciji francuske reprezentacije još nije dočekao poziv izbornika Didiera Deschampsa, a za vrijeme istezanja dogodila se spomenuta situacija.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na snimci je vidljivo kako Dembele odjednom gubi svijest te se ruši, a prvih nekoliko trenutaka nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije, ali je ubrzo pozvana medicinska služba te se Francuz uspio pridići te sam napustiti teren. 

La Liga Santander - Getafe v Atletico Madrid

"Moussa Dembele je pretrpio lagani pad krvnog tlaka tijekom treninga i zato je isti napustio. Nadgledat će ga doktori, ali za sada je sve u redu", objavio je španjolski klub.

Na kraju je u vlastitom automobilu napustio kompleks Atletica, te je i sam potvrdio novinarima da se osjeća dobro i da nema razloga za brigu.

Dembele je u Atletico stigao ovog siječnja na posudbu do kraja sezone. Nije se nametnuo Diegu Simeonu pa je dosad zaigrao u tek četiri utakmice.

Chelsea v Atletico Madrid - UEFA Champions League - Round of 16 - Second Leg - Stamford Bridge