Obavijesti

Sport

Komentari 140

Nije išlo! Čilić pao nakon velike borbe, Đoković u polufinalu...

Nije išlo! Čilić pao nakon velike borbe, Đoković u polufinalu...
6

Prvi hrvatski reket nije uspio doći do treće pobjede protiv Novaka Đokovića. Marin je u četvrtfinalu Mastersa u Parizu odnio prvi set , ali nije uspio nastaviti s dobrom igrom i na kraju izgubio 6-4,2-6,3-6

VIDEO

Borio se Marin, dobro otvorio meč i osvojio prvi set, ali na kraju nije uspio doći do polufinala. Bolji je od njega bio Novak Đoković s 2-1 u setovima (6-4, 2-6, 3-6). 

Dobro je izgledao Marin u prvom setu. Imao je Đoković tri prilike za break, ali Čilić je odlično odgovorio i u devetom setu došao do breaka koji mu je omogućio servis za set. Ruka nije zadrhtala i Marin je s četiri lagana poena stigao do vodstva od 1-0. 

Ali u nastavku igre, sve je bolje izgledao Đoković, dok je Marin lagano padao. Iskoristio je to srpski tenisač i s dva breaka stigao do izjednačenja.

Kod rezultata 5:2 Novak je imao izljev bijesa i iz sveg se glasa zaderao "Šumeće tableteee!", a gem nakon toga servisom je osvojio drugi set. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treći je set bolje otvorio Marin i stigao do breaka prednosti, ali Đoković ekspresno uzvraća i dolazi do izjednačenja.

Uspio je Marin dobro odservirati na svom sljedećem servis gemu, ali kod 4-3 za Đokovića više nije išlo. Kod 30-40 Novak dolazi do breaka i sigurnim servisom odlazi u polufinale Pariza.

Đokoviću je ovo 16. pobjeda protiv prvog hrvatskog reketa. U polufinalu će srpski tenisač igrati protiv boljega iz meča Federer - Nishikori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener