Obavijesti

Sport

Komentari 7

Gomes unakazio Veselinovića, Joksović dobio bivšeg UFC borca

Gomes unakazio Veselinovića, Joksović dobio bivšeg UFC borca

Kao i svaki put do sada, Armagedon jednostavno ne može razočarati. Vidjeli smo pregršt akcije i dobrih poteza u Armagedonu, a dvije superborbe zasladile su kraj i zadovoljile apetite najtvrdokornijih fanova

VIDEO

U Sportskoj dvorani Zabok održao se sjajan FNC Armagedon 3. Mladi, amaterski borci pružili su niz sjajnih borbi i predstava te najavili da Hrvatska i regija ne moraju brinuti za budućnost. A onda su uslijedile dvije superborbe i akcija je stigla do vrhunca.

POGLEDAJTE ARMAGEDON 3:

U prvoj superborbi Portugalac Leandro Gomes pružio je borbu večeri. Sjajnom izvedbom pobijedio je Stefana Veselinovića i osigurao FNC ugovor. U drugoj je nakon tri runde akcije slavio Nikola Joksović. Srpski borac pobijedio je iskusnog Carla Pratera, bivšeg UFC borca!

U Armagedon dijelu priredbe Demahmet Sinani pobijedio je Roberta Vrbana u međukategoriji do 67,4 kilograma teškim laktovima i ground and poundom, a u finalu pero kategorije će se boriti protiv Filipa Lokasa, koji je pobijedio Benjamina Abazovića.

David Travnicek je u prvoj rundi ugušio Mateja Žvigača i za naslov u lakoj kategoriji borit će se protiv Abubakara Soltabieva, koji nije ni nastupio jer mu se ozlijedio protivnik Ivan Šteko.

Ognjen Babić je ugušio Denisa Kovačevića pa će u finalu velter kategorije snage odmjeriti s Tomislavom Sičajom, koji je savladao Nikolu Pavlovića odlukom sudaca.

Što se tiče srednje kategorije, tamo je finale prvi izborio Tomislav Bagarić svladavši tehničkim nokautom Davida Sivonjića. Za naslov će se boriti protiv Selvera Mahmića, koji je demolirao Martina Batura.


2. SUPERBORBA/KRAJ: Tri runde uz obilje akcije pružili su Nikola Joksović i Carlo Prater! Srpski borac slavio je jednoglasnom odlukom sudaca protiv iskusnog, bivšeg UFC borca i stigao do najveće pobjede u karijeri! Joksović je u jednom navratu bio i blizu završetka, no i sam je priznao da je išao taktički na pobjedu jer je prošlu borbu izgubio. Bila je to posljednja borba večeras.

1. SUPERBORBA: Najbolja borba večeri za sada! Kakav nastup Portugalca Leandra Gomesa u bantamu. Tek mu je 19 godina, a već je pokazao izvanrednu klasu, vjerojatno i najveću večeras. A nesumnjivo je i među najtalentiranijim borcima u cijelom FNC rosteru, to jest bit će jer će mu Dražen Forgač sigurno ponuditi ugovor nakon ovakve izvedbe. Ova borba je, za razliku od prethodnih, bila profesionalnog karaktera. Gomes je bacao upkickove pa kickove, fantastično miksao koljenima, vukao poteze u parteru i pravo je čudo što je srčani Stefan Veselinović preživio tri runde do odluke sudaca. Na kraju jednoglasna odluka: atraktivni Leandro Gomes slavio je u odličnoj borbi!

7. BORBA: Priredba u Zaboku ne prestaje oduševljavati. Fantastična predstava Selvera Mahmića u srednjoj kategoriji koji je brutalnim prekidom završio Martina Batura u prvoj rundi. Bh. borac je krenuo silovito, sjajno pogodio krošeom i posao završio ground and poundom. Sudac nije imao druge nego uletjeti i prekinuti borbu iako se na trenutak učinilo da je prekid mogao biti preuranjen. Ipak, sudac je ispravno odlučio i sačuvao je borca od težih ozljeda. Mahmić će u finalu na Bagarića.

6. BORBA: Još jedna dominantna izvedba u nizu! Tomislav Bagarić slavio je tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Davida Sivonjića u srednjoj kategoriji. Bagarić je vrlo smiono i dominantno priveo prvu rundu kraju, a Sivonjić, nažalost, nije mogao nastaviti borbu zbog velike otekline na desnom oku. Liječnici su procijenili da ne može nastaviti i Bagarić se plasirao u finale srednje kategorije gdje će čekati boljeg iz ogleda Martina Batura i Selvera Mahmića. Ta borba je iduća na redu.

5. BORBA: Kakav nastup Ognjena Babića! Prvo je tvrdim direktom srušio Denisa Kovačevića, a zatim ga fantastično stražnjim gušenjem završio u parteru u prvoj rundi! Strašno je opasan ovaj borac, koji je stigao do finala u velter kategoriji gdje će se sučeliti s pobjednikom iz ranije borbe Tomislavom Sičajom.

4. BORBA: Prvi put večeras borba je otišla do odluke sudaca, no akcije nije nedostajalo. U velter kategoriji Tomislav Sičaja pokazao je veću fizičku spremu, odlično hrvanje tijekom dvije runde i zasluženo je slavio protiv Nikole Pavlovića, koji je u prvoj rundi imao fantastičan nalet i skoro završio suparnika, ali se potom ispuhao. Sičaja je tako odličnom predstavom izborio finale u velter kategoriji.

3. BORBA: Treća borba i treća velika dominacija. David Travnicek je u prvoj rundi ugušio Mateja Žvigača i tako stigao do dominantne pobjede u lakoj kategoriji. Više-manje je cijelu rundu držao kontrolu u gornjoj poziciji u parteru samo da bi stigao u full mount. Žvigač se okrenuo kako bi se pokušao obraniti, no stiglo je stražnje gušenje i priči je bio kraj.

2. BORBA: Još jedna vrlo dominantna predstava! Drugi su nastupili Filip Lokas i Benjamin Abazović u pero kategoriji. Borba je krenula odmjereno, ali brzo je Lokas prebacio u brzinu više. Otvoreno je ušao pobijediti i tako je i djelovao. Nakon odlične kombinacije uspio je spustiti Abazovića u parter gdje je došao do full mounta pa nakon scramblea uspio izvući polugu na ruci (armbar). Slavio je u prvoj rundi kao i Sinani i upravo će se ova dvojica sučeliti u finalu.

1. BORBA: Priredbu su otvorili Demahmet Sinani i Robert Vrban u međukategoriji do 67,4 kilograma. Sinani je krenuo sjajno od početka i već nakon 30-ak sekundi dobro zatresao Vrbana. Predivnom kombinacijom uspio je srušiti suparnika u parter gdje je posao završio ground and poundom. Teškim laktovima zaustavio je Vrbana i sudac je prekinuo borbu u prvoj rundi. Bila je ovo uvjerljiva i vrlo dominantna pobjeda, Sinanijeva 17. u amaterskoj karijeri. U finalu čeka pobjednika između Lokasa i Abazovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka