Obavijesti

Sport

Komentari 155

Hrga terminator! Nikad do sad nije toliko puta udario nekoga

Hrga terminator! Nikad do sad nije toliko puta udario nekoga
28

Četiri runde teških batina primio je Filiberto Tovar prije nego je njegov tim odlučio baciti ručnik i zaustaviti muku. Filip Hrgović stigao je do pete pobjede u karijeri, a sada slijedi spektakularni meč za naslov u Zagrebu

VIDEO

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (5-0, 4 KO) stigao je do uvjerljive pobjede u Münchenu u petom profesionalnom meču nakon što je prekidom pobijedio do danas neporaženog meksičkog boksača Filiberta Tovara (9-1, 5 KO). Bila je ovo vrlo dominantna i uvjerljiva izvedba našeg boksača, koji je demolirao svojeg protivnika te natjerao njegov kut da baci ručnik i prekine meč.

- Ovoliko udaraca u cijeloj karijeri skupa nisam bacio - našalio se Hrgović za RTL nakon meča pa nastavio:

- Ovo je nevjerojatno što on može primiti... S deset unca, s tvrdim rukavicama... I cijelo vrijeme mi je izgledao kao da je u nokdaunu, ali nikako da padne. Tako da sam malo silio, malo sam zaboravio na taktiku i tehniku. Htio sam ga što prije završiti, ali jako je hrabar dečko. Nisam nikad do sada boksao s tako hrabrim dečkom.

Filiberto Tovar je do sada bio neporažen. Ovo mu je bio prvi nastup izvan rodnog Meksika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije moja klasa, nije svjetska klasa, realno, ali je jako nezahvalan protivnik. Svaki udarac koji je sjeo imao sam osjećaj da će leći dolje. I obećao sam da ću mu slomiti nešto u meču. Ne znam jesam li uspio. Moguće da je nešto puknulo.

Iako u nekim trenucima nije tako djelovalo, Hrgović ima snage i kondicije za puno više. Nije srljao prema naprijed, nije vršio prevelik pritisak i u konačnici je stigao do pobjede tehničkim nokautom.

- Imam snage i za 15 rundi. Ne mogu se umoriti, spreman sam jako, željan sam. Malo sam silio zbog te želje, zbog ove dvorane i atmosfere, sve me to ponijelo.

Idući meč naš najbolji boksač imat će u zagrebačkoj Areni.

- Službeno najavljujem meč u Areni Zagreb u rujnu, 8. rujna. Boksat ću za neku od titula na 12 rundi, prvi put u mojoj karijeri. Od ponedjeljka će ulaznice biti u prodaji i ne mogu opisati koliko sam sretan što će se to dogoditi. To čekam cijelu svoju karijeru. Ljudi, svratite i kupite koju kartu, Arena će gorjeti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...