Obavijesti

Sport

Komentari 150

Hajduk briljirao i vodio 2-0, a zatim jedva spasio živu glavu

Hajduk briljirao i vodio 2-0, a zatim jedva spasio živu glavu
13

Prvo poluvrijeme je prošlo u znaku Hajduka i na odmor se otišlo s 2-0 za 'bijele'. No, Inter je u dva napada uspio izjednačiti da bi pre kraj utakmice skoro došao do sva tri boda

VIDEO

Nogometaši Hajduka danas su propustili priliku osvojiti sva tri boda u susretu 2. kola HNL-a. Momčad Joana Carrilla imala je prednost 2-0, igrala je puno bolje i u jednom trenutku mogla voditi i s više od dva gola razlike. No, 'bijeli' su se ispromašivali, a naplata je stigla u roku od tri minute. Na kraju su zadovoljniji pod tuš otišli nogometaši Intera, koji su uspjeli iščupati vrlo važan bod na svojem stadionu.

Prvo poluvrijeme je prošlo u znaku Hajduka. Inter je imao jednu priliku dok je Hajduk prijetio iz svih raspoloživih sredstava. Splićani su izgledali poletni i lepršavo i činilo se da će Inter teško nastradati. Pogotovo jer je u 21. minuti bilo 2-0.

Prvo je u 14. minuti zabio Savvas svoj prvi gol nakon 2010. godine da bi danas sjajni Vlašić povisio prednost u 21. minuti. Hajduk je prijetio, izgledao iznimno moćno i na poluvrijeme otišao s prednošću od 2-0 uz 14 udaraca (9 u okvir).

No, u nastavku šok. Prilika nije bilo prvih 15-ak minuta, a onda je Fomitschow pogodio stativu. Da je Hajduk zabio tu priliku priča bi bila gotova. Ovako, Inter se uspio vratiti.

U 61. minuti zabio je kapetan Šarić nakon ubačaja iz kornera da bi samo tri minute kasnije pogodio Puljić. Juranović je napravio katastrofalnu pogrešku i poslao prekratku povratnu loptu Stipici. Puljić ju je primio i na kraju je dodavanje Juranovića ispalo asistencija.

Momčad s Poljuda bila je neprepoznatljiva u drugom dijelu i pravo je čudo što Inter u 83. minuti nije došao do sva tri boda. Fomitschow je izgubio loptu nakon čega je sijevnuo kontra napad Intera. Blažević je izbio sam pred golmana, ali Stipica mu je zatvorio kut i sjajno obranio udarac.

Rezultat se do kraja nije promijenio i Hajduk iz Zaprešića odlazi samo s bodom. 'Samo' imajući u vidu da je imao sigurnu pobjedu u rukama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica