Obavijesti

Sport

Komentari 135

Sve stigne: 'Cristiano Ronaldo' čuva parking na dan utakmice

Sve stigne: 'Cristiano Ronaldo' čuva parking na dan utakmice
7

Lens je najmanji grad domaćin Europskog prvenstva, a u obližnjem Lilleu prevladavaju kockice. Pratite javljanja uživo naših novinara iz Francuske i diljem Lijepe naše

VIDEO

Došao je i taj veliki dan na Europskom nogometnom prvenstvu. Prvi dan programa osmine finala ogledom u Lensu, mjestu na kojem su "vatreni" prije 18 godina započeli put prema svjetskoj bronci, zaključit će Hrvatska i Portugal od 21 sat.

>>> 19:10 Pogledajte javljanje uživo ispred stadiona u Lensu! Navijači su se već počeli skupljati ispred stadiona, skoro dva sata prije utakmice.

>>> 17:10 Puno naših navijača nalazi se na ulicama Lensa. Pogledajte dijelić sjajne i vatrene atmosfere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:21

>>> 17:00 Naš leteći reporter Dubravko Miličić razgovarao je s portugalskim navijačima uoči utakmice s Hrvatskom. Pogledajte njihove reakcije.

>>> 16:40 Hrpa naših navijača nalazi se na ulicama Lensa gdje željno iščekuju susret s Portugalom. Ajmo Vatreni!

>>> 16:30 Javljamo se uživo iz Lensa gdje smo saznali da Cristiano Ronaldo danas neće igrati protiv Vatrenih!
 

>>> 15:30 Centar Lensa je u kockicama. Hrvatski navijači pripremaju se večerašnju utakmicu uz pjesmu i veliku navijačku zastavu...

Pokretanje videa...

02:57

>>> 15:00 Popričali smo i s našim povremenim reprezentativcem Lukom Žorićem koji je predvidio kako će "vatreni" pobijediti 2-0.

>>> 14:30 Hrvatska nogometna reprezentacija iskoristila je lijepo vrijeme u Arrasu, gradiću blizu Lensa, za popodnevnu šetnju.

Pokretanje videa...

02:39

>>> 14:00 Uz "vatrene" su časne sestre, a jedan je mladi navijač napravio uistinu posebnu frizuru.

>>> 12:20 Hrvatski navijači polako pristižu u gradić koji ima manje stanovnika (32.663) nego što mu stadion ima kapacitet (38.223). Većina ih se nalazi u obližnjem Lilleu, gdje je i naš reporter Dubravko Miličić.

- Prošli smo nekoliko rigoroznih kontrola u Lilleu, ali uspjeli smo naći nekoliko hrvatskih navijača koji uskoro kreću prema Lensu. Oni su uvjereni u pobjedu protiv Portugala - rekao je i popričao s navijačima u kafiću na glavnom trgu.

- Mi smo iz Osijeka. Jučer smo došli u Pariz i slučajno smo došli u Lille, sjeli smo u krivi vlak. Sada lagano krećemo u Lens. Bili smo na utakmici protiv Turske. Kako prolazimo? Ma dobivamo sigurno, ni Ronaldo nam ne može ništa - otkrila je jedna ekipa s kojima se rado fotografirala jedna Francuskinja u vjenčanici.

- Volim Ronalda, ali Modrića još više. Dobit ćemo 2-0 - rekao nam je mladi Filip Brekalo, brat novog nogometaša Wolfsburga Josipa i predvidio da će golove zabiti Perišić i Kalinić, kao protiv Španjolaca.

- Mi igramo najbolje. Portugal stvara šanse, ali ne igra baš najbolje - dodao je Filip, koji je u Francuskoj s ocem Antom.

Pokretanje videa...

03:41

Pratite javljanja naših reportera na Facebook-stranici 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta