Obavijesti

Sport

Komentari 108

Hajduk u Europi! Teška ozljeda pokvarila sve, Oreščanin ludio

Hajduk u Europi! Teška ozljeda pokvarila sve, Oreščanin ludio
1

Hajduk je na praznom Poljudu dobio Istru 4-1 nakon preokreta. Utakmicu je obilježila teška ozljeda kapetana Bradarića, koji je odvezen na liječničkom vozilu. Oreščanin je ludio nakon neopreznog starta Ivančića

VIDEO

U susretu 35. kola Prve HNL Hajduk je na praznom Poljudu svladao Istru 1961 s 4-1 (0-1). Bijeli su slavili preokretom nakon što su na poluvremenu gubili 1-0, a veliko slavlje i pobjedu kojom su osigurali mjesto u kvalifikacijama Europske lige iduće sezone pokvarila je ozljeda kapetana Domagoja Bradarića pred kraj susreta.

Istra je povela već u 6. minuti nakon lijepe akcije Fuentesa i Ivančića. Ivančić je pogodio za rano vodstvo, a upravo je strijelac Istrina gola bio krivac neopreznog starta u 81. minuti nakon kojeg je Bradarić odvezen na liječničkom vozilu s bolnom grimasom na licu.

Siniša Oreščanin podivljao je na nepotreban faul pri rezultatu 3-1 za Hajduk te se verbalno obračunao s trenerom Istre Igorom Cvitanovićem, koji mu je odbio pružiti ruku nakon utakmice.

Hajduk je sve nedostatke iz prvog poluvremena riješio na odmoru te već u 48. minuti stigao do poravnanja preko Mije Caktaša, koji je zabio svoj 18. prvenstveni gol i povećao prednost ispred konkurenata na listi najboljih strijelaca HNL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gyurcso je u 56. pogodio za 2-0, a onda u 77. asistirao Jairu za 3-1. Nejašmić, koji je preuzeo kapetansku traku nakon izlaska Bradarića, pogodio je za konačnih 4-1.

Treći Hajduk sada ima 62 boda, tri više od četvrtog Osijeka, koji ide na gostovanje Gorici, a ovom pobjedom osigurao je Europsku ligu iduće sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića