Obavijesti

Sport

Komentari 63

SuperAna izbacila 9. tenisačicu svijeta, Čilić je prošao rutinski

SuperAna izbacila 9. tenisačicu svijeta, Čilić je prošao rutinski
6

Marin Čilić pobijedio je Amerikanca Stevea Johnsona 6-4, 7-6, 6-4 i osigurao drugi tjedan Wimbledona. Ana Konjuh je nakon više od dva i pol sata pobijedila Dominiku Cibulkovu 7-6, 3-6, 6-4

VIDEO

Kakav dan za hrvatski tenis. Marin Čilić i Ana Konjuh izborili su drugi tjedan Wimbledona. Čilić je osminu finala izborio protiv Stevea Johnsona, 31. igrača svijeta 6-4, 7-6, 6-4.

Međugorac je prošao u drugi tjedan bez izgubljenog seta.

Dvaput je gubio servis protiv Johnsona, ali bio je sjajan na reternu, pogađao je kad je trebalo i pametno je forsirao Amerikančev backhand. Imao je vremena isprobati i servis volej, ali nije to baš išlo kako treba. Za četvrfinale igra protiv Španjolca Roberta Bautiste-Aguta, 19. igrača svijeta kojeg je u tri meča dobio dvaput.

Wimbledon

Ana igra protiv Venus Williams

Ana Konjuh iznenadila je devetu igračicu svijeta, Slovakinju Dominiku Cibulkovu, prošlogodišnju četvrtfinalisticu Wimbledona. Nevjerojatna Dubrovčanka slavila je 7-6, 3-6, 6-4 nakon više od dva i pol sata igre.

Wimbledon

Impresivna Hrvatica gubila je 5-1 u prvom setu, vratila se i slavila u tie-breaku. Nije popustila ni nakon što je Cibulkova osvojila drugi set, a ni u trećem setu kad je Slovakinja osvojila tri gema zaredom i približila joj se na 5-4.

Konjuh je osmina finala rezultat karijere u Wimbledonu, a za četvrtfinale igra protiv Venus Williams koja je pobijedila Japanku Osaku 7-6, 6-4.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu