Obavijesti

Sport

Komentari 52

Stipica i prečka čuvali Hajduk od poraza protiv Lokomotive

Stipica i prečka čuvali Hajduk od poraza protiv Lokomotive
7

Hajduk je izdržao u Kranjčevićevoj cijelo poluvrijeme s igračem manje. Lokomotiva je dominirala, ali dvaput prečka i sjajni Dante Stipica razlog su što Splićani odlaze kući s bodom u džepu

VIDEO

Lokomotiva je nakon tri uzastopna poraza od Hajduka osvojila bod, ali s tim bodom danas su sretniji Splićani koji su cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje.

Lokomotiva i Hajduk odigrali su 0-0 u prvoj utakmici 25. kola.

'Lokosi' ni četvrtu utakmicu zaredom nisu uspjeli zabiti Hajduku, ali su barem prvi put nakon više od godinu dana ostali neporaženi u susretima protiv splitskog kluba. Hajduk ovim bodom nije uspio preskočiti Osijek koji i dalje drži treće mjesto i za vikend ima šansu pobjeći Splićanima, dok je Lokomotiva ostala na sedmom mjestu.

Torcida je napunila Kranjčevićevu ulicu u susretu koji je proglašen visokorizičnim zbog posljednjih događanja oko splitskog kluba, incidenta na Poljudu i kazne zatvaranja Poljuda.

U prvom dijelu koji su obilježile mnogobrojne pogreške s obje strane istaknut ćemo ozljedu Hajdukovog kapetana Zorana Nižića kojeg je lopta pogodila u lice i nije mogao nastaviti.

Tragičar splitske momčadi je Marko Futacs koji je u prvoj minuti nastavka neopreznim startom dobio drugi žuti karton ostavivši suigrače na cjedilu. Lokomotiva je dominirala, pogodila je dvije prečke, a ono što je išlo u okvir branio je sjajni Dante Stipica.

Posebno impresivna bila je njegova obrana nakon što se lopta koju je pucao Ivanušec odbila od bloka. Svi su je već vidjeli u golu, ali ne i Dante koji ju je majstorski iščupao ispod prečke.

U subotu igraju Split i Inter (15.00) te Osijek i Cibalia (17.00). Istra dočekuje Dinamo u nedjelju u 15 sati, dok lider prvenstva Rijeka igra kod kuće protiv Slaven Belupa (17.00).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening