Obavijesti

Sport

Komentari 396

Real od minus dva do remija s igračem manje: Ronaldo junak!

Real od minus dva do remija s igračem manje: Ronaldo junak!
7

Real se vratio iz mrtvih i, nakon što je gubio dva razlike s igračem manje, došao do remija 3-3. Bale je dobio crveni, Ramos skrivio penal rukom u stilu Ikera Casillasa, a junak je bio Cristiano Ronaldo s dva gola

VIDEO

Kakvu ludu utakmicu su odigrali Real Madrid i Las Palmas u 25. kolu španjolske La Lige! Real se vratio iz mrtvih i, nakon što je gubio dva razlike s igračem manje, došao do remija 3-3. Gareth Bale je u roku od par sekundi na početku drugog poluvremena dobio dva žuta kartona zbog udaranja protivnika, da bi Sergio Ramos skrivio penal rukom u stilu Ikera Casillasa... Las Palmas je vodio 3-1, a Real je spasio Cristiano Ronaldo, koji je u samo tri minute od tragičara postao junak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zinedine Zidane je ostavio Luku Modrića na klupi, a umjesto njega počeo je Mateo Kovačić. Odmah valja spomenuti da je Mateo bio jedan od najboljih igrača Reala danas i da je odigrao vrlo dobru utakmicu. 'Kraljevi' su došli u prednost već u 8. minuti kada je upravo hrvatski reprezentivac sjajno osjetio prostor i proigrao Isca, koji je utrčao i zabio za 1-0.

Real se nije veselio niti dvije minute jer je već u 10. bilo 1-1. Strijelac je bio Tanausu. Na poluvrijeme se otišlo s remijem, a nadali smo se da će utakmica u nastavku biti barem dio prvog dijela. Ne samo da je nastavak ispunio očekivanja, nego je teško riječima opisati što se sve događalo...

U 47. minuti Gareth Bale radi neviđenu glupost i dobiva dva žuta kartona u samo par sekundi.  Prvo je lupio Vieru po nogama, a zatim ga je i gurnuo. Sudac Fernandez Borbalan nije dvojio ni sekunde i poslao je Balea na hlađenje.

Sedam minuta nakon, Sergio Ramos u padu dira loptu rukom i sudac svira penal. Dirao je loptu rukom je blaga riječ, Ramos je u stilu Ikera Casillasa skrivio penal. 

Precizan s bijele točke bio je kapetan Viera, a samo četiri minute nakon Las Palmas vodi 3-1. Naivno je ispala obrana Reala... Boateng je izbio sam pred Navasa, koji je istrčao i pokušao izbiti loptu. Promašio ju je i bivši igrač Milana nije imao pretežak zadatak. Šok na Bernabeuu!

U 71. minuti vidjeli smo nešto što se neviđa često. Ma što često, gotovo nikada... Alvaro Morata je zabio svoje treći gol na utakmici. Fora je u tome što su sva tri gola bila iz zaleđa. Sjajni Španjolac danas nije imao sreće.

U 84. minuti se ludnica nastavila. Prvo je Cristiano Ronaldo, koji je ukupno gledajući do tog trenutka bio prilično nevidljiv, tražio penal tamo gdje ga nije bilo, a zatim je Jese zaprijetio sa suprotne strane. Navas je dobro reagirao. Zatim je jedna lopta sjajno spuštena za Benzemu. Francuz je opet mogao birati gdje će pucati, a on je pogodio blok... Lopta se odbila do Ronalda, koji ju šalje u 17. red tribina.

No onda kreće preporod. Ronaldo do tada nije ništa napravio, kao Messi neki dan kad je donio pobjedu Barceloni pred kraj utakmice. Ali to je odlika klasnih igrača. Prvo je u 86. minuti izborio penal ubacivši loptu, koja je pogodila igrača Las Palmasa u ruku. Penal je zabio da bi tri minute kasnije nakon ubačaja zabio i glavom! Nevjerojatan je Portugalac, od tragičara je postao junak u samo tri minute.

Real tako slavi ovaj remi kao da je pobijedio 5-0, a Las Palmas, koji je danas bio iznimno dobar i koji nije pokleknuo pred moćnijim protivnikom, može žaliti što je s igračem više jedno cijelo poluvrijeme ispustio pobjedu. Morić u igru nije ulazio, a posljednjih 15 minuta kod Las Palmasa dobio je Alen Halilović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 396
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska