Obavijesti

Sport

Komentari 463

Mamić: Kad dođemo u Split, dobit će Maleš po 'piksi' dolje!

Mamić: Kad dođemo u Split, dobit će Maleš po 'piksi' dolje!
5

"Malešu je samo cilj kako napakostiti Dinamu, kao i svim prethodnicima. On minira Joeov dolazak u Dinamo da opravda svoj neuspjeh jer ne može to reći navijačima"

VIDEO

Zdravko Mamić skoro pola sata imao je monolog na izvanrednoj press konferenciji, većinom posvećen predsjedniku Hajduka. Naljutile su ga optužbe iz Splita. 

- Potpisali smo ugovor sa Šimunićem, a vi spekulirajte koji i to Maleš zna. Zna da Joe želi u Dinamo. On to radi da opravda svoj neuspjeh jer ne može to reći navijačima. Obmanuo je i svoj Nadzorni odbor, a zna da ni u jednoj varijanti ne može doći. Nije ni trebao izvoditi predstavu. Bojim se nakon svega hoće li doći jer je još uvijek igrač Hoffenheima. Ovim putem pozivam ljude u Hajduku, jer Malešu više ništa ne vjerujem, gradonačelnika Keruma, da u interesu HR nogometa, da se ne pojavljuju u Hoffenheimu i 'miniraju' transfer. Nije u redu da sve čine da ne dođe, kad već pet milijuna posto ne može k njima. Toliko o Malešovom domoljublju - rekao je Mamić pa dao primjer.

Maleš je obmanuo svoj NO, a zna da Šimunić ni u jednoj varijanti ne može doći

- Tako nije bilo kod nas, s Nikom Kranjčarom, ne može netko vani imati prednost pred hrvatskim klubom. Predsjednik Barišić je rekao neka ide radije u Hajduk. Šimunić ima golemu želju da dođe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastavio je o Malešu iako nije htio.

Interesira me kako se družiti s Wengerom, Redknappom, Perezeom i takvom gospodom, a ne 'buranijom'

- Ne bi puno o njemu, on je najavljivao trofeje, a neće ni jednom osvojiti prvenstvo. Mi imamo program da 10 godina zaredom budemo prvi, a onda ćemo se dalje dogovoriti. Njemu je samo kako napakostiti Dinamu, kao i svim prethodnicima. Protiv Zadra i Splita nisu suvisli akciju složili. Nisu igrača kupili. Pa ja se njega ne sjetim ni u noćnim morama. Bio mi je simpatičan, gledao sam ga tako jer ima emocije, ali to je prevršilo sve mjere. O poslu nema pojma jer ne možeš dogovoriti utakmicu s Barcelonom prije Stokea. Kad dođem u Split s drugom momčadi, još će Maleš 'dolje' po 'piksi' dobiti. Opasan je i treba ga izolirati. Jedini su klub koji je tražio izuzeće 15 sudaca. Žele srušiti Mamića, a padaju kao komarci - jasan je bio Maminjo pa objasnio kako se njemu ne da družiti s Malešom i njemu sličnima. 

On cilja više:

- Triput smo bolji pa i od Hajduka, interesira me kako se družiti s Wengerom, Redknappom, Perezom i takvom gospodom, a ne 'buranijom'. Mogu mu samo poručiti neka bira gdje će završiti - u brodogradilištu ili željezari Split.

Mamić se i smijao i ljutio, pričao o mnogočemu, a pred kraj je zaključio kako mu se ne sviđa što je Hajduk postao.

- Hajduk je Matošić, Ivić, Vukas, Poklepović, sve te veličine, a nikako da izmisle normalnog predsjednika. S njima više neću sjesti nakon toliko 'košarica'. Samo im Fiorentini valja, a ne Maleš koji je jučer s padobranom pao u nogometne vode.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 463
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener