Obavijesti

Sport

Komentari 280

Rođeni Riječanin zaustavio je Rijeku: Prvenstvo nije gotovo

Rođeni Riječanin zaustavio je Rijeku: Prvenstvo nije gotovo
16

Rijeka je propustila prvu meč loptu odigravši tek 1-1 protiv Istre u Puli. Samo koji sat prije toga, Dinamo je izgubio od Hajduka na Maksimiru. No ništa još nije gotovo, Rijeka je na pet bodova prednosti

VIDEO

Rijeka je imala sve! Imala je Dinamov poraz od Hajduka na Maksimiru, imala je šansu otići na sedam bodova prednosti i riješiti prvenstvo sedam kola prije kraja, imala je i staru mušteriju Istru koju je dobila osam puta zaredom, ali Istra je imala rođenog Riječanina, golmana Ivicu Ivušića koji je sačuvao bod Puljanima u drami na Aldo Drosini (1-1).

Hoće li ova dva boda na kraju nedostajati Rijeci u nikad neizvjesnijoj borbi za naslov prvaka s Dinamom? Pazite, Rijeku još čeka Hajduk doma i Lokomotiva i Dinamo u gostima.

Ko će kome nego...

Jednu meč loptu Riječani su propustili (protiv Dinama na Rujevici), sad su propustili i drugu.

A čovjek koji je sačuvao nadu Dinamu je - Riječanin.

Ivica Ivušić (22) briljirao je danas na golu Istre. Što je čovjek sve obranio... Ponikao je u Rijeci, s 14 godina napustio je Kantridu i otišao u milanski Inter gdje je bio šest godina. 

- Rijeka je u mom srcu, to je moj grad, nikad ne znaš što donosi budućnost. Možda nam se putevi opet spoje, to ne bi bilo loše, dapače, bilo bi to OK - rekao je Ivušić nedavno.

I kako su im se tek putevi spojili!

Ivušić je stao na gol Istre i zaustavio Rijeku u pohodu na naslov. 

Sve se poklopilo Riječanima. Dinamo nikad nije dočekao Hajduk kao veći favorit. Kladionice kao da su se natjecale tko će više podcijeniti Splićane, ali na kraju se dalmatinska pisma orila iz plave svlačionice. No nije bilo pjesme u Rijekinoj svlačionici.

Istra nije filijala

Da je Kekova družina dobila Istru, imala bi sedam bodova prednosti uoči zadnjih sedam kola i mogla bi do naslova čak i uz poraze od Hajduka i Dinama.

No nešto se tu pita i Istru. Iako međusobni skor Istre i Rijeke podsjeća na onaj Dinama i Lokomotive, Puljani nisu ničija filijala i to su danas pokazali na terenu.

Rijeka je povela golom Aleksandra Gorgona pred kraj prvog dijela. Sudac Fran Jović prvo je na asistenciju pomoćnika poništio gol, da bi nakon konzultacija taj isti pomoćnik pokazao da je ipak gol. Sudac Jović pokazao je na centar i Rijeka je povela. 

Bolja je bila Rijeka, stvarala je šanse i da nije bilo Ivušića, Rijeka je mogla zabiti još koji gol i osigurati mirnu završnicu. Umjesto toga - šok. Potpuno neshvatljiva reakcija Gorgona koji je rukama branio udarac u 16 metara.

Čisti penal za Istru koji je Šime Gržan pretvorio u 1-1. Gorgon je s ovim potezom uprskao sve ono dobro što je napravio i ovaj bi penal na kraju mogao koštati Rijeku.

 

TKO ĆE BITI PRVAK?
DINAMO
RIJEKA
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Nije još gotovo

Kek je bacio sve karte u napad, izvadio je braniča Žutu i uveo još jednog napadača Črnica, ali što mu to vrijedi kad je na golu Istre bio Ivica Ivušić.

Čudesno je branio zicere, vadio nemoguće lopte. Primali su se za glavu igrači Rijeke, isto su radili i njihovi navijači koji su u Pulu stigli s dvije brodice. Ivušić je čovjek kojem bi u ovom trenutku na Maksimiru mogli početi graditi spomenik.

Dobro, možda tek postolje za spomenik, jer ništa još nije gotovo...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe