Obavijesti

Sport

Komentari 30

Leteći Romero izvukao United, Schalkeu bitka za Njemačku...

Leteći Romero izvukao United, Schalkeu bitka za Njemačku...
7

OSMINA FINALA Mitrović i njegov Bešiktaš izborili su četvrtfinale, a naš je stoper odradio odličnih 90 minuta. United je slomio Rostov, ali strepio je do zadnje sekunde. Schalke je izbacio Monchengladbach

VIDEO

Poznati su svi četvrtfinalisti Europske lige!

Bešiktaš je u sjajnom susretu pobijedio Olympiakos 4-1 nakon što je prvi susret završio 1-1 i prvi put u povijesti stigao od četvrtfinala nekog europskog kupa. Cijelu utakmicu za turski klub odigrao je Matej Mitrović i to jako dobro.

Racing Genk je očekivano prošao dalje jer je sav posao obavio u prvom susretu pobijedivši na gostovanju Gent u kojem brani Lovre Kalinić 5-2. Uzvrat je na stadionu Luminus Arena bio je tek formalnost, a završilo je 1-1. U četvrtfinale se plasirala i Celta koja je na gostovanju pobijedila Krasnodar 2-0 potvrdivši tako pobjedu 2-1 iz prve utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Schalkeu drama

U kasnijim utakmicama vidjeli smo pravu dramu u njemačkom derbiju Borussije Monchengladbach i Schalkea. Prva utakmica završila je 1-1, a Monchengladbach je nakon 45 minuta na svom terenu imao 2-0 i bio je nadomak četvrtfinala.

No Schalke se vratio i s dva gola u nastavku šokirao domaćine.

Romero spasio United u zadnjim sekundama!

Manchester United dugo je lomio Rostov nakon što je u Rusiji završilo 1-1. Probio ga je golom Juana Mate u drugom poluvremenu, ali Rostov je bio nadomak iznenađenja!

Sergio Romero možda je rezervni golman Uniteda, ali obranom u posljednjim sekundama utakmice spasio je suigrače. Argentinac je majstorski iščupao slobodnjak koji je išao pod prečku. Da je to ušlo, Rusi bi izborili produžetke na Old Traffordu.

Roma ispala

Roma je dočekala Lyon koji je u Rimu branio 4-2 iz prve utakmice. Francuzi su poveli, ali Roma je preokrenula na 2-1. Rimljanima je trebao samo jedan gol za četvrtfinale, ali Francuzi su izdržali i plasirali se dalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener