Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

UZNEMIRUJUĆE! UFC-evcu je cijev otkinula pola kažiprsta

Cijev je usisala moju ruku prema dnu. A prije nego što sam ju pustio, uhvatila je vrh mog prsta i doslovno ga otkinula. Srećom sam uspio pustiti barem približno na vrijeme jer bi mi otkinulo sve prste, kaže Herman

Foto: Ed Herman/Instagram

Borac UFC-eve poluteške kategorije Ed Herman doživio je veliku nezgodu dok je pokušavao pomoći prilikom popravka bunara koji se nalazi pored njegova doma. Herman (UFC 10-10-1) ostao je bez dijela kažiprsta.

 

Ripped the tip of my finger off today f*** when it rains it pours baby #pain #blood #bone #ouch

Objavu dijeli Ed Herman (@edhermanufc)

- Na kraju svakog dijela cijevi moraš dobro stisnuti posebnim odvijačem i odšarafiti taj dio da bi ga izvadio van. Zatim smo spajali dva komada cijevi u jedan. Ja sam zbog nekog razloga požurio, a nisam shvatio da još uvijek sve cijevi nisu bile spojene u jednu. U jednom trenutku je cijev počela padati prema dnu bunara, a moji instinkti su mi rekli da je probam uhvatiti - objasni je borac pa dodao:

- Cijev je jednostavno usisala moju ruku prema dnu. A prije nego što sam ju pustio, uhvatila je vrh mog prsta i doslovno ga otkinula. Srećom sam uspio pustiti barem približno na vrijeme jer bi mi otkinulo sve prste. Nekako je na kraju ispalo da sam imao sreće.

Sada ga čeka operacija, a neće se boriti narednih godinu dana.

Naši partneri pišu
Message