Obavijesti

Sport

Komentari 22

Vaha: Ako ne prođemo, već sam u petak doma u Parizu

Vaha: Ako ne prođemo, već sam u petak doma u Parizu
4

Obljepio sam svlačionicu i hodnike izjavom trenera Gyora koji dolazi pobijediti. Neka igrači vide. Nema opuištanja, rekao je Vahid Halilhodžić

VIDEO

Eh, da sam znao u kakav se rizik upuštam. Zamislite da smo nadrapali u Gyoru i da nam prijeti ispadanje iz Europe? Sreća pa smo odigrali sjajno, rekao je vrteći glavom Dinamov trener Vahid Halilhodžić.
Iako iz prve utakmice ima prednost od dva gola, niti ne pomišlja na opuštanje. Zapravo, objasnio je to na poseban način.
- Trener Gyora rekao je da u Maksimir dolazi pobjediti. Taj članak sam izrezao, kopirao i obljepit ću njime svlačionicu, hodnike... Neka igrači vide da se ne smiju opustiti, rekao je trener Dinama. Uvjeren je u prolaz Dinama. - Ako ne prođemo, ja sam već u petak ujutro u avionu za Pariz. Stvarno, ne prođemo li ove Mađare, onda nismo ni zaslužili baviti se nogometom. Imamo odličan rezultat, domaći stadion... - rekao je Vaha kimajući glavom. Došavši u Dinamo dočekala ga je tmurna atmosfera, rijetko gdje je sreo nešto slično. - Pitao sam igrače: Razgovarate li vi međusobno? Pa tu uopće nema dijaloga. Bili su kao visibabe. Sada je stvar potpuno drugačija. Vratio sam osmijeh u svlačionicu, a to je najvažnije. Zapravo, u cijelom klubu sada vlada sjajna atmosfera - rekao je Halilhodžić dodavši da će i dalje inzistirati na pojačanjima. No nešto je posebno naglasio.
- Igračima sam naredio da do kraja mjeseca ne smiju primiti gol. Pogledajte fotografiju iz Koprivnice kod indirekta za domaće. Svi moji igrači fokusirani su isključivo na loptu. Nitko od njih nije rukama pokrivao lice ni štitio 'mašinu' dolje - rekao je Vaha tiho se nasmijavši i nastavio.
- Ta slika pokazuje s kakvom voljom treba igrati nogomet. Dinamo će igrati na jedan, dva dodira s puno trke. Pa, neki moji igrači su susret u Gyoru dočekali na četiri noge. Nisu mogli stajati. Ej, ljudi, tako se ne igra ozbiljan nogomet. Ništa bez trke. Također, volio bih da imam više igrača koji mogu zabiti gol, barem sedmoricu, ali ih nemam - kaže Dinamov trener.
Razgovarat će s Mamićem i inzistirati na pojačanjima.
- Moramo se pojačati, treba mi čvrstine, jačine. Želim sljedeće godine malo jaču momčad, puno čvršću. Nekako mi se čini da su Dinamovi igrači mekani. U redu, tehnički su dosta dobri, no mekani su. Ne može se tako igrati. Moraju shvatiti da se za rezultat mora natopiti dres znojem. Možete promašiti gol, krivo dodati, ali ne smijete se vratiti u svlačionicu suhog dresa. Morate se zalagati, inače sve ovo nema smisla - objasnio je Vaha stvari potrebne kako bi Dinamo vidio Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka