Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
43 komentara

Vaha Halilhodžić odbio sve ponude i stiže u Dinamo!

Složili smo se oko 99 posto stvari. Razgovor je trajao 5 sati i obje strane su bile jako zadovoljne, rekao je Halilhodžić koji je na korak od Dinama

AFP/PIXSELL
Foto: AFP/PIXSELL
43 komentara

Vahid Halilhodžić već bi sutra mogao postati trener Dinama. BiH strateg nam je danas potvrdio da je na korak od dogovora s Mamićem. Dolazi na posljednju rundu pregovora u Zagreb.
- Složili smo se oko 99 posto stvari. Razgovor je trajao pet sati i obje strane su bile jako zadovoljne - rekao je u nedjelju Halilhodžić i dodao:
- Nismo se složili samo oko toga da je Dinamo sad veliki europski klub. On to tek treba postati...
Vahid je dosad odbio sve ponude zbog hrvatskog prvaka.
- Prije dva dana zvali su me Rumunji i jedan klub iz 2. engleske lige, koji želi ući u Premiership. Nisam prihvatio taj posao jer mi novac nije najvažniji. Ta je ponuda bila tri puta veća od maksimirske - kaže Vaha i nastavlja:
- Kad čujem himnu Lige prvaka prije utakmice, poželim opet igrati u tom natjecanju. Zbog toga želim voditi klub poput Dinama.
Ako dođe u Maksimir, neće odmah obećati velike uspjehe.
- Za plasman u Ligu prvaka potreban je ciklus od tri-četiri godine, kakav sam imao u Lilleu - rekao je Vahid, koji je “modre” gledao protiv Sheriffa.
- Tu sigurno ima potencijala. Samo se moraju popraviti neke stvari zbog kojih ispadaju od takvih klubova. Ako dođem, morat ću raditi s onim što imam jer dobro ne poznajem tržište, ali vjerujem da mogu napraviti posao.
MILIJUN EURA HALILHODŽIĆU?!
Englezi su za sezonu Vahi navodno nudili i do tri milijuna eura. U Dinamu bi s bonusima za naslov i uspjehe u Europi mogao zaraditi milijun eura.

RONALDINHU JE ZABAVA BILA NA PRVOME MJESTU
Vaha je 2003. godine u PSG-u trenirao nekadašnjeg najboljeg igrača na svijetu Ronaldinha. Čim je došao na Park prinčeva, Vahu su čelnici kluba opomenuli.
'Čuvaj se Ronaldinha! I u karantenu će, uoči najvažnije utakmice, naručiti prostitutku', rekli su Parižani Halilhodžiću.
- Ronaldinhu je zabava uvijek bila na prvome mjestu. Nije bio profesionalac poput Drogbe, ali je vjerojatno najtalentiraniji igrač kojeg sam ikad vidio - rekao je Vahid.
Nije želio da PSG proda Brazilca u Barcu za 33 milijuna eura jer je tvrdio da vrijedi 60.

NAJVEĆE RAZOČARANJE JE SP U ŠPANJOLSKOJ 1982.
Igrao sam u malom klubu kao što je Velež i zbog toga su me izbornici u Jugoslaviji često zaobilazili. Devet godina bio sam u reprezentaciji, a gotovo stalno bio pričuva. Nikad neću zaboraviti Svjetsko prvenstvo 1982., kad sam sjedio na klupi. Bio sam jedan od najboljih centarfora na svijetu, a nisam igrao. To mi je bilo najveće sportsko razočaranje. U to vrijeme bih vjerojatno bio i najbolji strijelac SP-a, ali nisam dobio priliku. To mi je zagorčalo karijeru, rekao je prije nekoliko godina Vaha. Uz Velež, Halilhodžić je igrao i za francuske klubove Nantes i PSG.

Naši partneri pišu
Message