Obavijesti

Sport

Komentari 12

Vahine suze sve su rekle: Ovdje sam došao obraniti svoju čast

Vahine suze sve su rekle: Ovdje sam došao obraniti svoju čast
2

BiH stručnjak Vahid Halilhodžić vratio se u Japan nakon dva tjedna kako bi otkrio razloge otkaza u japanskoj nogometnoj reprezentaciji. Prilikom obraćanja medijima Vaha i njegov prevoditelj bili su prilično potreseni

VIDEO

Kad su svi pomislili kako je sve divno i krasno u japanskoj nogometnoj reprezentaciji nakon što su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, sve je iznenadila vijest kada je predsjednik nogometnog saveza Japana, Kozo Tashima, priopćio javnosti da Vaha više nije trener Japana.Ta vijest je naravno posebno šokirala bivšeg trenera Dinama koji želi saznati prave razloge otkaza.

- Bio je iznenađen i ljutit kada sam mu poručio da mora otići. Samo sam mu rekao da otiđe. Ništa više - rekao je tada Tashima.

Halilhodžić se ovih dana vratio u Japan kako bi otkrio istinu, što je privuklo veliku pozornost medija koji su ga dočekali na aerodromu.

- Uvijek s radošću dolazim u Japan. Sada sam došao otkriti istinu i boriti se za svoju čast - rekao je Vaha i dirnuo svog prevoditelja koji je u jednom trenutku i zaplakao.

- Bacili su me kao kada neku stvar koja ti ne treba uzmeš i baciš u smeće. Stvarno ne razumijem što se zapravo dogodilo - rekao je vrlo emotivno bivši izbornik Japana i navukao crne sunčane naočale kako bi sakrio suze.

Halilhodžić je za kormilom Japana proveo tri godine u kojima je izborio svjetsko prvenstvo u Japanu. Posljednjih dana su kineski mediji pisali kako je Vaha pred klupom Shandong Lunenga, no čini se kako uskoro do toga neće doći, jer mu je prvo cilj raščistiti sve sa nogometnim savezom Japana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu