Obavijesti

Sport

Komentari 48

Vahid Halilhodžić: Ovaj PSG može i do titule u Ligi prvaka

Vahid Halilhodžić: Ovaj PSG može i do titule u Ligi prvaka
6

Imaju rezultat i priliku koju ne smiju propustiti. Lani su zamalo izbacili Barcelonu, nije bilo sreće, valjda će im se sad vratiti, rekao nam je Vaha, bivši trener Parižana

VIDEO

Još od vremena Georgea Weaha i Davida Ginole u Parizu nije vladala ovolika euforija. Večeras PSG ima priliku ponoviti ono što je zadnja ostvarila Weahova generacija 1995. godine, proći u polufinale Lige prvaka.

- Imaju izvanredan rezultat i povijesnu priliku koju ne smiju propustiti. Lani su zamalo izbacili Barcelonu, nije bilo sreće, valjda će im se sad vratiti - rekao nam je bivši trener Parižana Vahid Halilhodžić, koji se u Alžiru s igračima iz domaće lige već polako priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Vaha je još prije početka Lige prvaka tvrdio kako je PSG ove sezone jedan od najvećih kandidata za vrh Europe.

- Ovaj PSG može na krov Europe, u to nema nikakve sumnje. Ima dovoljnu kvalitetu, nedostaje mu iskustva, ali s malo sreće može otići do kraja - kaže Vaha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gledao je bivši trener Dinama pozorno prvu utakmicu, pobjeda PSG-a 3-1 nije ga iznenadila, ali upozorava:

- Da sam na mjestu Laurenta Blanca, ne bih se do kraja povukao. Istina, ima dva gola prednosti, ali ako Chelsea zabije rano gol, onda će u igrače PSG-a ući velika panika. Blanc treba postaviti napadačku formaciju. PSG svakako treba igrati da zabije gol. Ako zabije, tad može biti miran. Mislim da će Blanc težiti upravo tome jer, ako se previše povuče, eto problema - dodao je Halilhodžić, koji se osvrnuo i na to što će francuski prvak na Stamford Bridgeu biti bez najboljeg igrača, ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića.

- Ne treba previše pričati o tome koliko je to hendikep, ali vidjelo se u prvoj utakmici da PSG nije samo Ibrahimović. Chelsea su uništili drugi igrači. Pa pogledajte samo koliko su jaki, njima su na klupi Cabaye i Javier Pastore. Pravi igrači, velike klase. Jednostavno, to je momčad puna sjajnih igrača, baš zato toliko vjerujem da može otići daleko - nahvalio je “svoje” prinčeve Vaha.

Jose Mourinho u povratničkoj sezoni ima mnogo problema u Chelseaju. Pitanje je hoće li uzeti ijedan trofej. U Premiershipu više nije u najboljoj poziciji, a ne stižu se svaki dan dva gola minusa u Ligi prvaka. Ova utakmica mogla bi obilježiti njegovu sezonu na Stamford Bridgeu.

Portugalca je uoči velikog sraza kritizirao Johan Cruyff.

- PSG ima sjajnu momčad, ali ima je i Chelsea, mada se Jose Mourinho ne slaže s tim. Kod njega je uvijek sve isto. Kad sve ide dobro i prema planu, za to je najzaslužniji njegov dobar rad, a ako nije tako, onda su mu uvijek krivi igrači. To mi se kod njega ne sviđa - pecnuo je Special Onea legendarni Nizozemac.

Real je protiv Borussije Dortmund praktički sve riješio u prvoj utakmici. Vjerojatno niti “najluđi” navijači njemačke momčadi ne vjeruju u senzaciju i dostizanje prednosti od 0-3. Realu bi se trebao vratiti Cristiano Ronaldo, kojega je Carlo Ancelotti odmarao na gostovanju u subotu protiv Sociedada. Modrić će opet zauzeti mjesto u veznom redu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića