Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Vahid Halilhodžić: Za ovo sam radio 20 sati na dan

Imao sam samo tri dana, a ni pola svoje momčadi nisam znao. Radio sam po 20 sati dnevno i zato mi je ova pobjeda iznimno draga, rekao je Vahid

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25 komentara

Zdravko Mamić na koljenima je u Međugorju molio, Vahid Halilhodžić bio je na klupi, a Ante Rukavina počeo je zabijati. Sve je ukazivalo na dobar rezultat Dinama u Györu. U samo tri dana dignuo je momčad koja je zahvaljujući mladom napadaču došla do velike pobjede. Rukavina se poigravao s mađarskom obranom i zabio dva sjajna gola. Na gotovo identičan način, desnom nogom, vanjskim felšom.
- Zajedno smo napravili što smo htjeli. Krenulo me, zabio sam dva, ali te je golove donijela igra. Ja sam se samo dobro snašao - rekao je igrač utakmice.
Igrao je Dinamo lijepo kao i kod Zajeca, ali onda nisu imali ni izbliza ovakvu čvrstinu i gard.
- Imao sam samo tri dana, a ni pola svoje momčadi nisam znao. Radio sam po 20 sati dnevno i zato mi je ova pobjeda iznimno draga - rekao je Halilhodžić.
Vaha je od prvog dana počeo raditi na svim detaljima. Jedna od prvih zapovjedi bila mu je da se svi u klubu moraju pristojno pozdraviti i gledati u oči. Nakon utakmice u svlačionici je zabranio slavlje ili pjesmu i igrače poslao na - trening. Nakon dvadesetak minuta našli su se opet u svlačionici i Vaha je igračima rekao:
- Dečki, ovo je tek početak! Tražit ću od vas puno više...
A svi igrači počeli su skandirati:
- Šefe, šefe!
Dinamo je pod Vahidovim vodstvom uistinu izgledao sjajno.
- Bio sam iznenađen jer u razgovoru s igračima neki su bili potišteni i gledali u pod. Pod hitno sam morao te stvari korigirati kao i neke taktičke finese. I zadovoljan sam kako su odigrali jer osim ta dva gola imali smo još nekoliko odličnih prilika - rekao je Halilhodžić i dodao:
- Već na drugom treningu vidio sam neke pozitivne stvari i s nestrpljenjem očekivao utakmicu.
Vahu je iz Hercegovine malo prije ponoći nazvao i čestitao Zdravko Mamić, predsjednik kluba čekao ga je ispred svlačionice, a Zoran Mamić nije skidao osmijeh s lica. Vaha ipak upozorava:
- Još neću reći da smo se kvalificirali jer Györ je ipak izbacio francuski Montpelier...

Naši partneri pišu
Message