Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vahid, istjerivač straha: Nešto se važno događa u svlačionici

Vahid, istjerivač straha: Nešto se važno događa u svlačionici
4

Ni trener Vahid Halilhodžić ne može prepoznati svoju momčad. Otkad je došao, uspio je istjerati strah i stvoriti sasvim drukčiju momčad Dinama

VIDEO

Kao i uoči okršaja s Villarrealom, Vahid Halilhodžić odveo je momčad u Čatež.

- Ne mogu vjerovati da je to ista momčad kao ona koju sam preuzeo prije Györa. U ovih igrača bila je takva bojazan... Ma strah se uvukao čak i u onaj stari beton stadiona. Morao sam to nekako istjerati. Sad je to sasvim drukčija momčad, kompaktnija, neustrašiva. Čini mi se da se nešto događa u svlačionici - rekao je Dinamov trener.

Svjestan je Vaha da 'modri' nisu proljeće u Europi dočekali 40 godina. Bilo je i boljih generacija, ali nikako nije išlo.

- Znam to jako dobro, baš je zato ova utakmica izuzetno važna. Pobjeda nam otvara vrata tog europskog proljeća. Imamo imperativ pobjede, a takva situacija može psihološki utjecati na igrače. Morat ću puno razgovarati s njima kako bih skinuo taj golemi pritisak koji nose na leđima. Propustili smo 'džoker' u Solunu, ovdje ne smijemo. Maksimir mora biti neosvojiva tvrđava i za mnogo bolje momčadi od Bruggea - kaže Vaha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velike nade polaže u Rukavinu, no napadač je malo 'zaštekao'.

- Znao sam da će Ante oscilirati. Ako dvije godine ne igrate, a potom dođete na teren, to je bizarno stanje. Svi od njega očekuju golove. Puno razgovaram s njim, puno radim, a posljednje što sam mu rekao je: 'Ante, najbolji lijek ti je da zabiješ gol'.

U Dinamu se najviše plaše Ivana Perišića, koji u mladoj reprezentaciji igra s gotovo polovinom zagrebačke momčadi.

- Uh, bit će baš gušt igrati protiv nekoga koga toliko dobro poznajem. Ivan je sjajan igrač, zaista jako dobar. Ima odličan dribling, šut... Morat ćemo ga 'uštopati' jer time naše šanse rapidno rastu - rekao je Badelj, Perišićev suigrač u reprezentaciji.

- Da, da, zamijetio sam Perišića, pravi je golgeter. Upozorio sam obranu da mora igrati vrlo dobro i disciplinirano jer samo tako ćemo pobijediti i možda ne u potpunosti zakoračiti, ali odškrinuti vrata proljeća u Europi. Već je i vrijeme - zaključio je trener Dinama, koji nije htio otkriti  sastav za večerašnju utakmicu. Kao da priprema iznenađenje...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića