Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vahu dočekalo 200 novinara: Kruni sam odradio pola posla

Vahu dočekalo 200 novinara: Kruni sam odradio pola posla
1

"Zatekao je dobru situaciju, obavio sam mu 50 posto posla. Momčad je kvalitetna, uigrana, nitko nije otišao, ima dragocjeno europsko iskustvo, a sada je i ojačana"

VIDEO

Dojučerašnji Dinamov trener Vahid Halilhodžić odmara se u Makarskoj. Kaže da mu se nakon šokova u Dinamu zdravstveno stanje poboljšalo, ali da još uzima lijekove.

- Uzimam tablete protiv visokog tlaka i povišenog kolesterola, premda moram reći da se zaista osjećam bolje. Zato sam i prihvatio posao u Alžiru i svjesno se izložio novome stresu. Što ću, to je moj posao, volim ga, u njemu uživam. Kada tu strast više ne budem osjećao, neću se više njime baviti. Naravno, izbornički posao nešto je lakši od onoga u klubu, gdje ste svakodnevno u pogonu - kaže Halilhodžić.

Hoćete li u srijedu doći na utakmicu s Neftčijem?

- A ne, bilo bi to isuviše napadno, previše bi se pozornosti tome posvetilo u medijima. Gledat ću je na TV-u, opušteno, uz gemišt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Je li Dinamo sada jači?

- Nisam ga još gledao, međutim čujem se s nekim igračima, govore mi sve najbolje. S kojim igračima? Ma to nije važno... Evo, Dinamo je sada dobio i pravoga centarfora, koji bi se, osobito u Maksimiru, trebao nazabijati golova.

Kruno ima sve uvjete za uspjeh?

- Zatekao je dobru situaciju, rekao bih da sam mu obavio 50 posto posla. Naime, momčad je kvalitetna, uigrana, nitko nije otišao, ima dragocjeno europsko iskustvo, a sada je još i ojačana.

Dakle, Kruno samo treba završiti ono što ste vi započeli?

- Nemojte me loviti za riječ, nedostaje li mu pet, 10 ili 40 posto da završi posao. Samo kažem da je momčad već formirana te da je sa mnom puno toga postigla, imala gotovo stopostotan učinak - zaključio je Vaha.

Na predstavljanju u Alžiru bilo je čak 200 novinara!

Vaha će 10. kolovoza okupiti alžirske reprezentativce, no odbio je igrati prijateljsku utakmicu u tom terminu.

- Želim upoznati igrače, s njima popričati. Inače, na mom predstavljanju u Alžiru bilo je barem 200 novinara, u toj zemlji nogomet je sport broj jedan, očekivanja od reprezentacije golema - kazao je Halilhodžić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi