Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Vani divljali, a na stadionu bez mrlje: Dinamo se ne boji kazne

Ni jedna sjedalica nije potrgana na Doosan Areni, ni jedna baklja nije bila upaljena na tribinama. Zato Uefa neće kazniti Dinamo, jer svi neredi dogodili su se izvan stadiona

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
36 komentara

Jutro nakon Dinamova poraza 2-1 u Plzenu, čelnici hrvatskog prvaka ne strahuju od nove Uefine kazne. m

Naime, na stadionu nije polomljena ni jedna sjedalica, niti je zapaljena ijedna baklja. Dakako, ništa čudno za civiliziran svijet, ali u kontekstu huliganskih izgreda kakvi su se dogodili prije utakmice...

POGLEDAJTE VIDEO

Propust je to i češke policije, koja je dopustila previše Boysa bez ulaznice u blizini stadiona.

Mogli su možda u parku odvojiti one koji imaju ulaznice od onih koje nemaju. Nažalost, neki su nasrnuli na policiju, jedan je ostao u bolnici u Plzenu, ali neće biti kazne za Dinamo.

Česi ne osuđuju previše nerede jer u samom gradu, izuzev okolice stadiona, ništa se nije dogodilo. Sretni su zbog pobjede, ali strahuju da im neće biti dovoljno jer jako respektiraju Dinamo.

Doista se nadamo da im neće biti dovoljno...

Počelo ispred stadiona

Otprilike sat vremena prije utakmice, pred stadionom Plzena bilo je preko 1500 Bad Blue Boysa. Samo njih 400 imalo je kartu za utakmicu. Kad su shvatili da neće svi moći ući, počeo je kaos. Nekolicina je pokušala nasilno ući, napali su zaštitare i pobacali metalne ograde. Tu je intervenirala policija.

Kad se sve smirilo i utakmica je počela, preko 500 navijača je i dalje bilo ispred stadiona. Ostatak je policija ipak pustila iako nisu imali svi karte.

No onih 500 ispred stadiona napravilo je novi incident. Opet su se sukobili s policijom što je snimio naš novinar.

Naši partneri pišu
Message