Obavijesti

Sport

Komentari 2

Brodić je postao Varaždinac, a uskoro bi trebali i Šego i Teklić

Brodić je postao Varaždinac, a uskoro bi trebali i Šego i Teklić
4

Što se igračkog kadra tiče ostao je kostur od prošle sezone. Pred finišem su pregovori i da Michele Šego te Tonio Teklić postanu igrači Varaždina, a ne više igrači Hajduka na posudbi u varaždinskom prvoligašu.

VIDEO

Nogometaši Varaždina u ponedjeljak, 13. lipnja, započeli su s pripremama za novu sezonu najvišeg ranga nogometa.

U pripreme kreće 30 igrača. Što se igračkog kadra tiče ostao je kostur od prošle sezone. Fran Brodić postao je igrač Varaždina, a pred finišem su pregovori i da Michele Šego te Tonio Teklić postanu igrači Varaždina, a ne više igrači Hajduka na posudbi u varaždinskom prvoligašu

Varaždin stao na kraj pričama: Kovačević će ih voditi u 1. HNL
Varaždin stao na kraj pričama: Kovačević će ih voditi u 1. HNL

Na pripreme su stigli desni bek Marko Karamarko, bivši igrač Osijeka, Cibalije, Slaven Belupa, Sesveta koji je zadnji angažman imao u litavskom Žalgirisu, stoper Kosta Manev, Makedonac koji je igrao u nekoliko finskih klubova, mostarskom Veležu i Akademiji Pandev, Petar Šetka, mladi reprezentativac BiH i golman Marino Bulat koji je zadnji angažman imao u Croatiji iz Zmijavaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Varaždin se vra?a u Prvu HNL

Klub zasad nije produljio ugovore sa Matejem Senićem, Ricardom Bagadurom, Juricom Grgecom i Marko Kovačićem.

Također, klub čeka na otkup Ivana Novoselca i Marka Stolnika koji su na posudbi Kopru, odnosno latvijskoj Audi.

S posudbe se vraćaju ofenzivac Demir Peco i stoper Jorgo Pellumbi.

- Prijelazni rok počinje 15. lipnja i želimo još dovesti desnog bočnog, stopera i prvog kilera u napadu. To su želje i vidjet ćemo što se nudi na tržištu - ističe Nikola Šafarić, sportski direktor kluba.

Šafarić: Ovo mi je bila možda i najstresnija sezona u karijeri
Šafarić: Ovo mi je bila možda i najstresnija sezona u karijeri

Početak priprema jedva čeka Mario Kovačević, kojem će to biti debi u 1. HNL.

- Nemam tu straha. Pred nama je veliki posao. Ostao je kostur ekipe što me veseli. Pauza je bila kratka, no meni nogomet nije umor i jedva čekam - rekao je Kovačević koji je nekoliko sezona unazad imao ponude da preuzme hrvatskog prvoligaša.

- Da bilo ih je. Sve se događa s razlogom. Mislim da sam sad u najboljim trenerskim godinama i uopće se ne bojim izazova - dodao je Kovačević.

Varaždin se vraća u Prvu HNL

Varaždinci će u pripremama odigrati nekoliko prijateljskih susreta. Već u subotu, 18. lipnja, u Varaždinu igraju s prvakom BiH Zrinjskim, potom s Goricom, a potom odlaze na pripreme na Kupres. To će odigrati dvije utakmice s mostarskim Veležom i jednu s Posušjem. U generalki pred početak HNL-a dočekuju mađarskog prvoligaša Honved.

Podsjetimo, varaždinski nogometaši prošlu sezonu osvojili su naslov u 2. HNL i nakon samo jedne sezone vratili su se u najelitnije društvo.

- Ovo je prvi put da je jednom klubu to pošlo za rukom. Odmora je bilo vrlo malo, no trener i igrači jedva čekaju pripreme. Prvo ozbiljno ulazimo u prvu ligu. Želimo postati stabilan prvoligaš - zaključio je Dražen Vitez, predsjednik NK Varaždina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...