Sport

Komentari 15

Vaso i Ivica oči u oči: Sve ću dati za pojas, makar više ne hodao!

Vaso i Ivica oči u oči: Sve ću dati za pojas, makar više ne hodao!

Martin Horský i Sead Kahrović upali su na fight card u posljednji tren, a napetost raste zbog revanša Vase i Ivice Truščeka. Zanimljiv će biti i povratak hrvatskog Argentinca Francisca Barrija

U ekskluzivnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata ćete u petak, 31. srpnja, od 20 sati moći uživo pratiti FNC3 priredbu iz dvorane zagrebačkog ATT-a. A dan prije, naravno, na redu je bilo službeno vaganje.

POGLEDAJTE VIDEO: Vaganje uoči FNC-a 3 u Zagrebu

Francisco 'Croata' Barrio (31) nakon pet godina ući će u ring protiv Aleksandra Jankovića (26), dok će naslovna borba biti ona za titulu najopakijeg čovjeka Balkana između Vase 'Psihopata' Bakočevića (30) i Ivice 'Terrora' Truščeka (37).

Vaso je skinuo masku prilikom poziranja s Truščekom, pokazao je Crnogorac da se ne boji i da sutra ide po pobjedu u revanšu sedam godina nakon poraza u FFC-u. Ali naš borac ima drugačije planove.

- Pripreme su išle super, bio sam u dvorani više nego ikad. Sve ulažem u ovo. Sutra je umrijeti ili pobijediti - rekao je Ivica nakon vaganja.

Na stolu je pojas za najopakijeg borca Balkana.

- Sve bih dao za tu titulu, makar ne hodao više - jasan je bio Trušček.

U posljednji tren na fight cardu dogodile su se dvije promjene. Milan Nakić otpao je za meč protiv Martina Batura u superteškoj kategoriji iznad 93 kilograma i mijenjat će ga Čeh Martin Horský, a Ivan Vičić neće nastupiti u meču protiv Donalda Čosića u istoj kategoriji. Upada njemačko-bošnjački borac Sead 'Sandžak' Kahrović.

POGLEDAJTE SNIMKU VAGANJA:

FNC 3 Zagreb, 31. srpnja od 19 sati, fight card:

Najčitaniji članci