Obavijesti

Sport

Komentari 5

Vatrena krila zablistala! Rebić i Perišić strijelci u pobjedama...

Vatrena krila zablistala! Rebić i Perišić strijelci u pobjedama...
2

Inter je već nakon 18 minuta vodili sa 2-0 golovima Matiasa Vecina (11) i Andrea Ranocchije (18), a pobjedu milanskog sastava potvrdio je Ivan Perišić golom u 81. minuti....

VIDEO

Nogometaši Intera izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su na San Siru pobijedili Rapid sa 4-0 i tako potvrdili 1-0 pobjedu iz prve utakmice.

Talijani su već nakon 18 minuta vodili sa 2-0 golovima Matiasa Vecina (11) i Andrea Ranocchije (18), a pobjedu milanskog sastava potvrdio je Ivan Perišić golom u 81. minuti. Sedam minuta kasnije Perišić je odličnu predstavu okrunio asistencijom Matteu Politanu za uvjerljivih 4-0. Perišić je igrao cijeli susret za Inter, dok je Marcelo Brozović igrao do 62. minute. Kod gostiju nije bilo Ivana Močinića i Matea Baraća.

Plasman u osminu finala izborio je i londonski Chelsea koji je na Stamford Bridgeu porazio Malmo sa 3-0 nakon što su Englezi u prvom susretu slavili sa 2-1. Golove za 'Bluese' zabili su Olivier Giroud (55), Ross Barkley (74) i Hudson-Odoi (84). Šveđani su od 73. bili s igračem manje nakon što je isključen Rasmus Bengtsson. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za domaći sastav.

Bayer i Krasnodar su u Leverkusenu odigrali 1-1 pa dalje idu Rusi jer je prvi susret završio bez golova. Gosti su poveli u 84. minuti golom Magomeda Sulejmanova, no samo tri minute kasnije izjednačio je Charles Aranguiz. Tin Jedvaj nije nastupio za 'apotekare'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Benfica i Galatasaray su u Lisabonu odigrali bez golova čime je portugalski sastav sačuvao 2-1 pobjedu iz Istanbula. Filip Krovinović nije nastupio za Benficu.

Praška Slavija je u Genku pobijedila lidera belgijskog prvenstva sa 4-1 nakon što je prvi susret završio bez golova. Genk je poveo golom Trossarda u 10. minuti, no gosti su uzvratili sa četiri gola u nizu, a strijelci su bili Coufal (23), Traore (54) i Škoda (64, 69).

Gostujuću pobjedu ostvario je i francuski Rennes koji je u Sevilli pobijedio Real Betis sa 3-1 nakon što je prvi susret završio 3-3. Gosti su nakon pola sata igre poveli 2-0 preko Bensebainija (22) i Ben Arfe (30). Lo Celso je smanjio u 41. minuti, no Betis u nastavku susreta nije uspio zabiti još jedan gol koji bi ga odveo dalje. U posljednjim trenucima susreta pobjedu gostiju potvrdio je Niang.

Nakon što je susret u Pireju završio 2-2, Dynamo je u Kijevu pobijedio Olympiakos sa 1-0 i prošao dalje. Pogodak odluke zabio je Fran Sol u 32. minuti. Josip Pivarić nije nastupio zbog ozljede.

U ranije odigranim susretima plasman u osminu finala su izborili Arsenal, Eintracht iz Frankfurta, Napoli, Salzburg, Valencia, Villarreal, Zenit i Sevilla.

Eintracht je izbacio Šahtar pobjedom 4-1 na domaćem terenu, što je bilo dovoljno nakon remija (2-2) u prvom susretu. Ante Rebić igrao je za momčad iz Frankfurta od 71. minute i bio je strijelac za 4-1 u 88. minuti. Dva gola za Eintracht zabio je Sébastien Haller (27-pen, 80), a jedan Luka Jović (23), dok je utješni pogodak za Šahtar postigao Júnior Moraes (64).
 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka