Obavijesti

Sport

Komentari 92

'Vatreni' isprobali travnjak na Poljudu, prodano 9000 ulaznica

'Vatreni' isprobali travnjak na Poljudu, prodano 9000 ulaznica

Hrvatska reprezentacija danas je s početkom u 19 sati odradila trening uoči zadnje kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022., a nastavak ćemo gledati u listopadu

VIDEO

Hrvatska reprezentacija danas je na Poljudu odradila trening uoči zadnje kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Utakmica se igra u utorak u Splitu od 20:45, a do sada je prodano 9000 ulaznica. Iste se mogu kupiti sutra od 12 do 22 sata pored Spaladium arene, a na dan utakmice od 9 do 21. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić i Kovačič uoči Slovačke

Pokretanje videa...

Dalić i Kovačić uoči Slovačke VIDEO

Izbornik Zlatko Dalić potvrdio je da se reprezentaciji neće priključiti kapetan Luka Modrić i Ante Budimir s obzirom na to da nisu trenirali sedam dana i pitanje je koliko bi uopće bili od pomoći. Zbog ozljeda mišića, Modrić i Budimir nisu došli na okupljanje reprezentacije iako je bila ostavljena mogućnost da se naknadno priključe momčadi u Splitu. Nakon konzultacija s liječnicima hrvatske reprezentacije, Dalić je odlučio poštedjeti spomenute igrače. 

- Nema smisla zvati ni Modrića ni Budimira nakon sedam dana pauze bez treninga. Bio bi to preveliki rizik. Nastojat ćemo ovu zadnju utakmicu odigrati s kadrom koji nam je na raspolaganju, vidjet ćemo kakva je situacija nakon treninga i na osnovu toga ćemo složiti momčad - rekao je za 24sata Dalić.

Gvardiol, Livaković i Ćaleta Car još uvijek se oporavljaju, ali sigurno je da će konkurirati protiv Slovenije. S obzirom na to da je Ivica Ivušić briljirao na utakmici protiv Slovačke, pitanje je koji će se od golmana naći na popisu Zlatka Dalića za utorak.  Valja napomenuti kako Ćaleta Car nije bio ozlijeđen nego se radi o zamoru za što izbornik kaže da je normalno.

- Gvardiol se priključio radu, Livaković također. Ćaleta nije ni bio ozlijeđen, kod njega je problem što nije u ritmu utakmica pa je osjetio bol u mišiću. Upravo zbog takvih situacija sam inzistirao na igračima koji su u ritmu, koji igraju redovito. Na Dujinom primjeru se pokazalo koliko je teško odigrati utakmicu kad ne igraš u klubu, kad nisi u ritmu... - dodao je izbornik.

Bratislava: Sraz Slovačke i Hrvatske u kvalifikacijskom susretu za nogometni SP 2022.

Dalić je zadovoljan s četiri boda nakon dvije odigrane utakmice protiv Slovačke i Rusije te je rekao kako će dati sve od sebe da dobijemo i Sloveniju. 

-  Bit će to teška utakmica. Moramo vidjeti kako će biti Juranović, Sosa, Kovačić, Vlašić, vjerojatno ćemo napraviti promjena svježim igračima. Nadam se da je ovaj ciklus prijelomnica, ako pogledate momčad, svaki igrač koji je igrao, ima formu, utakmice, i to je bilo bitno. Mislim da je ovo super pokazatelj i ako nastavimo ovako, a nema razloga da ne, ne vidim zašto bismo posustali prema Kataru - rekao je Dalić nakon pobjede protiv Slovačke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani