Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zvijezda Maroka predvidjela tešku ozljedu?! 'To je sudbina'

Zvijezda Maroka predvidjela tešku ozljedu?! 'To je sudbina'

Jedan od najboljih igrača marokanske nogometne reprezentacije napustio je travnjak u velikim bolovima samo nekoliko dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru i prvom susretu u skupini F protiv Hrvatske

VIDEO

Igor Tudor (44) i njegov Olympique de Marseille upisali su drugu uzastopnu pobjedu u francuskom prvenstvu nakon važne pobjede protiv Monaca od 3-2. Pobjednički gol dao je Sead Kolašinac, nekadašnji igrač Arsenala i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Najvažniji dio utakmice dogodio se u 62. minuti utakmice. Veznjak Amine Harit (25) teško je ozlijedio koljeno, a umjesto njega u igru je ušao Dimitri Payet, koji je asistirao dva gola do kraja utakmice. Harit je vrijedan 14 milijuna eura, jedan je od ključnih igrača marokanske reprezentacije s kojom Hrvatska igra prvu utakmicu na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru već 23. studenog.

-  Amineova ozljeda koljena ostavila je traga na cijelu momčad. Trebalo nam je dosta vremena da se psihički vratimo u utakmicu. Cijeli tjedan razgovarali smo o Svjetskom prvenstvu. Amine se veselio utakmici s Hrvatskom. Ogled protiv Modrića i ostalih hrvatskih igrača doživljavao je kao ogromni izazov. Nažalost, sada mu predstoji višemjesečno mirovanje od nogometa - rekao je Tudor.

Harit je odigrao 16 utakmica u dresu Maroka i ove je sezone bio jedan od Tudorovih najboljih igrača u Ligi prvaka. Završio je grupnu fazu natjecanja s jednim golom i tri asistencije, a sada ga čeka oporavak od teške ozljede koljena. 

- Ozljede se izbjegavaju tako da daš sve od sebe. Ako se ozlijediš u zadnjoj utakmici, to je onda sudbina i tako je trebalo biti - rekao je Harit u četvrtak, samo nekoliko dana prije nego što je odigrao utakmicu koja će ga koštati Svjetskog prvenstva.

Što se tiče Tudora, s dvije uzastopne pobjede u prvenstvu Marseille je zaustavio loši niz od pet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima i na reprezentativnu stanku idu kao četvrti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener