Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vedran Ćorluka službeno igrač Manchester Cityja!

Vedran Ćorluka službeno igrač Manchester Cityja!
2

Vedran Ćorluka obavio je liječnički pregled i potpisao petogodišnji ugovor s Manchester Cityjem, a debitirati bi mogao već u subotu

VIDEO

Vedran Ćorluka i službeno je igrač Manchester Cityja, objavljeno je na službenoj Dinamovoj stranici. - Sve se brzo odigralo. Gotovo preko noći pružila se prilika koju nisam mogao propustiti. To je san svakog igrača, a meni se sada i ostvario. Nije mi jednostavno napustiti Dinamo i klub u kojem sam od svoje osme godine, ali došlo je vrijeme da se okušam i negdje drugdje. Rastanak neće biti lagan. Dinamo mi je mnogo dao i na tome sam mu vječno zahvalan, ali to je profesionalizam. Moram slijediti svoje ciljeve koje sam si postavio. Klub je zaista bio pri stavu da me ne proda, ali ponuda i prilika koju sam dobio nije mogla proći tek tako - iznio je "Čarli" prve dojmove. Financijska strana transfera obavijena je velom tajne, iako se posljednjih dana mnogo nagađalo o iznosima koje će dobiti Dinamo, ali i Ćorluka. Poznato je jedino da je Ćorluka potpisao na 5 godina, a navodno će svake sezone zarađivati tri milijuna eura. Njegov dolazak bio je velika želja Svena-Gorana Erikssona. - Zadovoljan sam što me takav trener poput Erikssona hoće u svojoj momčadi. Ekipa je puna dobrih igrača, a još će se i pojačati. Ove godine Manchester ide po velike stvari i drago mi je da ću biti dio te momčadi - tvrdi Ćorluka. Reprezentativni branič već je u Manchesteru, obišao je stadion i upoznao kontroverznog švedskog trenera. - Siguran sam da ću se tamo dobro snaći - tvrdi Vedran. Eriksson je prije nekoliko dana rekao kako je siguran da će se Ćorluka odlično uklopiti u renoviranu momčad Manchester Cityja. - Potpuno se slažem s trenerom. Mislim da mi igra u Engleskoj neće predstavljati nikakav problem i da ću moći pružiti i ono što se od mene očekuje. Uostalom, u klubu su me gledali nekoliko puta i tako su i oni zaključili. Premijeru u novom dresu Ćorluka bi mogao imati već u subotu, kad Manchester City igra prijateljsku utakmicu protiv Valencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu