Obavijesti

Sport

Komentari 4

Velika zabuna oko bivšeg igrača Chelseaja. Još ga nisu pronašli

Velika zabuna oko bivšeg igrača Chelseaja. Još ga nisu pronašli

Ni dva dana nakon razornog potresa u Turskoj i Siriji ne zna se kakvo je stanje nogometaša Christiana Atsua. Dopredsjednik njegova kluba iznio je neprovjerenu i, pokazalo se, pogrešnu informaciju

VIDEO

Christian Atsu (31), bivši igrač Porta, Chelseaja, Evertona i Newcastlea, koji je od prošle godine u Hataysporu u Turskoj, i dalje nije pronađen nakon razornih potresa koji su u ponedjeljak pogodili jug Turske, piše BBC.

Usprkos proturječnim informacijama koje su dolazile, pa i izjavi dopredsjednika kluba Mustafe Özata da su ga pronašli i da je živ, još se ne zna gdje je i u kakvom stanju.

"Činimo sve što možemo da lociramo Christiana. Kao što možete zamisliti, ovo je jako teško vrijeme za njegovu obitelj. Nakon jučerašnje objave kluba da su Christiana izvukli živog, još tražimo potvrdu gdje se nalazi", objavio je na Twitteru nogometašev menadžer Nana Sechere.

Klub se službeno nije oglasio, no u prilog tvrdnji da je Atsu još zarobljen pod ruševinama ide i izjava tehničkog direktora Hatayspora, bivšeg golmana Volkana Demirela.

- Molim vas, nemojte pisati da je preživio, a da niste sigurni. Ljudi imaju obitelji, pate i bol je sve veća. Nemamo informacije o Atsuu ni sportskom direktoru Taneru Savutu. Čim nešto saznam, javit ću - kazao je Demirel za portal Hurriyet.

Kako se čini, došlo je do zamjene identiteta.

- Imao sam informaciju da su Christiana Atsua izvukli iz ruševina. Ali trenutačno znamo da su Atsu i Taner Savut i dalje tamo - rekao je Mustafa Özat.

Ganski reprezentativac još je u nedjelju, oko 12 sati prije potresa, zabio za pobjedu svog kluba protiv Kasimpase na domaćem terenu. Prema nekim informacijama, igrao je poker u stanu prijatelja do 3.30 ujutro i u stan na devetom katu zgrade vratio se oko 4 sata, 20 minuta prije nego što je zatreslo 7,7 po Richteru.

- Jučer mi je tursko ministarstvo vanjskih poslova htjelo potvrditi jesu li pronašli i spasili Christiana Atsua. Ali u cijeloj zbrci koja je razumljiva u ovim okolnostima, još nisu sigurni u kojoj je bolnici. Jutros su me opet kontaktirali i rekli da rade na tome da ga lociraju - rekla je ganska veleposlanica u Turskoj Francisca Ashietey-Odunton za Joy FM.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener