Sport

Komentari 0

Veliki uspjeh za mladostašice: Izborile četvrtfinale CEV kupa

Veliki uspjeh za mladostašice: Izborile četvrtfinale CEV kupa

Švicarke je iz natjecanja izbacila njihova nacionalna regulativa oko pandemije korona virusa. Da su stigle u Zagreb na prvu utakmicu, po povratku u svoju domovinu morale bi u dvotjednu karantenu pa su predale

Lijep europski uspjeh za odbojkašice Mladosti. Istina, uz nešto sreće, odnosno nesreće njihovih protivnica, švicarskog Dudingena koji je bez borbe predao dvomeč osmine finala CEV kupa. Slijedom toga, mladostašice su izborile četvrtfinale drugog po jakosti europskog klupskog natjecanja.

Švicarke je iz natjecanja na ovakav način izbacila njihova nacionalna regulativa oko pandemije korona virusa. Naime, da su stigle u Zagreb na prvu utakmicu, a trebala se igrati u utorak, po povratku u svoju domovinu morale bi u dvotjednu karantenu. Budući da iznimke nema, a ni mjesta u kalendaru, uzvrat idućeg tjedna ne bi se imao kako ni odigrati, a usput bi patio i raspored njihovog nacionalnog prvenstva.

Za plasman u polufinale mladostašice će igrati protiv boljeg iz dvoboja Las Palmasa i Lodza. Protiv Španjolki su već igrale ove sezone u kvalifikacijama za Ligu prvaka i prošle ih u zlatnom setu, no Poljakinje su favoritkinje.

Najčitaniji članci