Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
18 komentara

Veliko srce 'modrih': Donirali pola milijuna kuna bolnicama

Klub će donirati 250 tisuća kuna za obnovu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici koja je oštećena u potresu kao i 250 tisuća kuna za KBC Zagreb, objavili su iz zagrebačkog Dinama

Split: U 25. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
18 komentara

Pandemija korona virusa, ali i snažni potresi koji su pogodili Zagreb, ujedinili su brojne Hrvate. Zlatko Dalić, Bojan Bogdanović, Šime Vrsaljko, ma svi naši reprezentativci... Svi su donirali značajna financijska sredstva i poslali poruke podrške pogođenim krajevima.

Za velike donacije pobrinuo se i Dinamo s ukupno milijun kuna, dvaput po 250.000 kuna donacija bolnicama pogođenim u potresu te dva sanitetska vozila, također vrijedna po 250.000 kuna.

POZIV NA AKCIJU Hajmo sad napravit nešto jako dobro i donirati za naše bolnice <

"Odlukom Uprave Građanskog nogometnog kluba Dinamo u ovim teškim trenucima i izvanrednoj situaciji u Hrvatskoj, klub je odlučio pomoći u borbi protiv epidemije koronavirusa i posljedica velikog potresa koji je zadesio Zagreb.

Dinamo je simbol grada Zagreba i klub koji je uvijek bio spreman pomoći drugima u nevolji, a posebno u kriznim trenucima kada je iznad svega potrebno zajedništvo, razumijevanje, podrška i pomaganje.

Hrvatska se nalazi u nezapamćenim kriznim trenucima uzrokovanim epidemijom koronavirusa i razornim potresom koji je pogodio prije nekoliko dana naš Zagreb, ali u ovoj nesreći naša je zemlja i naši su ljudi još jednom pokazali da imaju ogromno srce, veliku hrabrost i da imamo na tisuće heroja... ujedinjeni, hrabri, složni i svi do jednoga - pravi heroji. Na nama je da odgovornim djelovanjem pomognemo zajednici, ustanovama i pojedincima u velikoj borbi koju vodimo svi zajedno.

Odlukom Uprave GNK Dinamo klub će izdvojiti financijska sredstva za kupovinu dva potpuno opremljena sanitetska vozila vrijedna po 250.000,00 kuna koja ćemo staviti na raspolaganje zdravstvenom sustavu na način i opseg sukladan njihovoj procjeni.

Klub će ujedno donirati 250.000,00 kuna za obnovu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici koja je oštećena u potresu kao i 250.000,00 kuna za KBC Zagreb, klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici koja je također stradala u razornom potresu.

Žena vrišti ZBILJA POMAŽE Protiv korona tjeskobe - dobro se isplačite i izudarajte jastuk

GNK Dinamo želi pružiti najiskreniju podršku svim građankama i građanima, djeci i odraslima, onima oboljelima od koronavirusa, svima ugroženima, njihovim obiteljima, svima nastradalim u potresu koji je zadesio Zagreb, svim službama, pojedincima i organizacijama koji su danonoćno pomagali u ovim nevoljama, koji od jutra do mraka pomažu drugima, spašavaju živote, brinu o ugroženima. Hrabri ste, snažni ste i činite nas ponosnima što imamo privilegiju živjeti zajedno s vama u maloj zemlji velikog srca kao što je Hrvatska.

GNK Dinamo pruža i punu podršku državnim tijelima Republike Hrvatske koja neumorno rade sve da osiguraju sigurnost i zdravlje stanovnika Hrvatske u ovoj velikoj zdravstvenoj i gospodarskoj krizi.

NEMA PREDAJE!", stoji u Dinamovom priopćenju.

Naši partneri pišu
Message