Obavijesti

Sport

Komentari 18

Veliko srce 'modrih': Donirali pola milijuna kuna bolnicama

Veliko srce 'modrih': Donirali pola milijuna kuna bolnicama
1

Klub će donirati 250 tisuća kuna za obnovu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici koja je oštećena u potresu kao i 250 tisuća kuna za KBC Zagreb, objavili su iz zagrebačkog Dinama

VIDEO

Pandemija korona virusa, ali i snažni potresi koji su pogodili Zagreb, ujedinili su brojne Hrvate. Zlatko Dalić, Bojan Bogdanović, Šime Vrsaljko, ma svi naši reprezentativci... Svi su donirali značajna financijska sredstva i poslali poruke podrške pogođenim krajevima.

Za velike donacije pobrinuo se i Dinamo s ukupno milijun kuna, dvaput po 250.000 kuna donacija bolnicama pogođenim u potresu te dva sanitetska vozila, također vrijedna po 250.000 kuna.

Hajmo sad napravit nešto jako dobro i donirati za naše bolnice
Hajmo sad napravit nešto jako dobro i donirati za naše bolnice

<

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Odlukom Uprave Građanskog nogometnog kluba Dinamo u ovim teškim trenucima i izvanrednoj situaciji u Hrvatskoj, klub je odlučio pomoći u borbi protiv epidemije koronavirusa i posljedica velikog potresa koji je zadesio Zagreb.

Dinamo je simbol grada Zagreba i klub koji je uvijek bio spreman pomoći drugima u nevolji, a posebno u kriznim trenucima kada je iznad svega potrebno zajedništvo, razumijevanje, podrška i pomaganje.

Hrvatska se nalazi u nezapamćenim kriznim trenucima uzrokovanim epidemijom koronavirusa i razornim potresom koji je pogodio prije nekoliko dana naš Zagreb, ali u ovoj nesreći naša je zemlja i naši su ljudi još jednom pokazali da imaju ogromno srce, veliku hrabrost i da imamo na tisuće heroja... ujedinjeni, hrabri, složni i svi do jednoga - pravi heroji. Na nama je da odgovornim djelovanjem pomognemo zajednici, ustanovama i pojedincima u velikoj borbi koju vodimo svi zajedno.

Odlukom Uprave GNK Dinamo klub će izdvojiti financijska sredstva za kupovinu dva potpuno opremljena sanitetska vozila vrijedna po 250.000,00 kuna koja ćemo staviti na raspolaganje zdravstvenom sustavu na način i opseg sukladan njihovoj procjeni.

Klub će ujedno donirati 250.000,00 kuna za obnovu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici koja je oštećena u potresu kao i 250.000,00 kuna za KBC Zagreb, klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici koja je također stradala u razornom potresu.

Protiv korona tjeskobe - dobro se isplačite i izudarajte jastuk
Protiv korona tjeskobe - dobro se isplačite i izudarajte jastuk

GNK Dinamo želi pružiti najiskreniju podršku svim građankama i građanima, djeci i odraslima, onima oboljelima od koronavirusa, svima ugroženima, njihovim obiteljima, svima nastradalim u potresu koji je zadesio Zagreb, svim službama, pojedincima i organizacijama koji su danonoćno pomagali u ovim nevoljama, koji od jutra do mraka pomažu drugima, spašavaju živote, brinu o ugroženima. Hrabri ste, snažni ste i činite nas ponosnima što imamo privilegiju živjeti zajedno s vama u maloj zemlji velikog srca kao što je Hrvatska.

GNK Dinamo pruža i punu podršku državnim tijelima Republike Hrvatske koja neumorno rade sve da osiguraju sigurnost i zdravlje stanovnika Hrvatske u ovoj velikoj zdravstvenoj i gospodarskoj krizi.

NEMA PREDAJE!", stoji u Dinamovom priopćenju.

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet