Sport

Komentari 6

'Verona ima odličnog trenera u Juriću i trebaju mu biti zahvalni'

'Verona ima odličnog trenera u Juriću i trebaju mu biti zahvalni'

Antonio Conte vjeruje da Inter ima jako velike šanse da osvoji 'Scudetto', a trener Marcela Brozovića i Ivana Perišića u milanskom Interu ima samo riječi hvale za hrvatskog stratega na klupi Verone

Verona ima odličnog trenera u Ivanu Juriću i klub bi mu trebao biti zahvalan jer pod njim igrači napreduju zahvaljujući napornom radu. To je napravio prošle sezone i sada to ponavlja. Vidi se da je radio s trenerom Atalante Gian Pierom Gasperinijem, i o Juriću mogu reći sve najbolje, rekao je trener milanskog Intera Antonio Conte o Ivanu Juriću, hrvatskom strategu na klupi Genoe.

Nogometaši Intera napravili su u nedjelju još jedan korak ka osvajanju 19. naslova prvaka Italije minimalnom 1-0 pobjedom protiv Verone u susretu 33. kola Serie A. Vodeći Inter sada ima 79 bodova pet kola prije kraja talijanskog prvenstva, odnosno 11 više od drugoplasirane Atalante, a 13 više Juventusa i AC Milana, koji u ponedjeljak gostuje kod Lazia. Verona je na 10. mjestu sa 41 bodom.

- Osim svoje nogometne filozofije, trener mora naći igrače koji su spremni za izazove i da rade na drugačiji način. Posao koji smo obavili ove sezone nadmašio je sva očekivanja, ali sada preostaje zadnji korak i lopta je malo teža jer mnogi igrači nikad nisu bili u ovakvoj situaciji - rekao je trener Marcela Brozovića i Ivana Perišića

Conte vjeruje da Inter ima 95 posto šanse da osvojio 'Scudetto', te napominje da je krenuo od nule da bi stvorio pobjednički mentalitet u "nerazzurrima", a da je tako bilo i kada je vodio Juventus (2011–2014) s kojim je tri sezone zaredom bio prvak Italije.

Najčitaniji članci