Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Veselin Vujović na rubu suza: Vi ste moja djeca, moja obitelj

SRETAN ROĐENDAN Nije Vujović imao pojma što se sprema kad su se, tijekom večeri u Varaždinu gdje Slovenija igra svoje utakmice, ugasila svjetla, a Kavtičnik je dovezao tortu s vulkanom u sredini

Foto: Facebook
12 komentara

Veselinu Vujoviću Euro u Hrvatskoj bio je izuzetno stresan. I

zbornik Slovenije svađao se sa sucima, vrijeđao ljude u EHF-u, a čak je i stao na gol, spreman obraniti sedmerac, čime je samo potvrdio da je isti trener kakav je bio igrač, u prijevodu, onaj zbog kojeg se kupuju ulaznice.

Bivši trener PPD Zagreba pamtit će Euro po gesti slovenskih reprezentativaca koji su ga iznenadili za 57. rođendan. Nije Vujović imao pojma što se sprema kad su se, tijekom večeri u Varaždinu gdje Slovenija igra svoje utakmice, ugasila svjetla.

Kapetan Vid Kavtičnik na kolicima je doveo tortu s upaljenim vulkanom u sredini, a zaorila se i pjesma: 'Sretan rođendan, Vujo'.

- Hvala vam puno. Ponosan sam i sretan što sam ovdje s vama. Vi ste moja obitelj, moji prijatelji, moja djeca... Želio bih da još dugo ostanemo skupa - ganut je bio Veselin Vujović.

POGLEDAJTE VIDEO

Vse najboljše, Vujo!

Danes praznuje naš selektor Janez, pardon, Veselin Vujovic, ki je prav tako dobil slastno torto! Kaj je povedal v govoru? Oglej v videu... 🎂🎉🎁 #mislovenci Vujo, VSE NAJBOLJŠE!!

Posted by Rokometna zveza Slovenije on 18. siječnja 2018

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Message